Karagounis: "Nu vom juca la egal cu Dinamo, chiar daca e un rezultat care ne-ar conveni!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 17:04
Karagounis: "Nu vom juca la egal cu Dinamo, chiar daca e un rezultat care ne-ar conveni!"

Antrenorul Nikos Nioplias a declarat ca echipa sa va trata cu seriozitate meciul cu Dinamo, pentru a nu avea emotii in ceea ce priveste calificarea in primavara Europa League.

"Fiecare joc trebuie tratat foarte serios, cu atat mai mult cu cat miercuri cu Dinamo ne jucam calificarea in primavara europeana. Este unul dintre obiectivele noastre si nu trebuie ratat. Trebuie sa jucam bine si sa mergem mai departe. Sigur, campionatul este cel mai important, dar avem suficienti jucatori", a spus Nioplias.

Nikos Nioplias a vorbit despre conceptiile sale de joc. "Sunt nou la Panathinaikos, nu poti schimba multe intr-un timp asa de scurt. Intr-o echipa cu siguranta e nevoie neaparat de un jucator tehnic, de un killer in fata portii, care sa fie foarte eficient. Nu vreau sa fac schimbari majore, materialul este foarte bun. Problemele colective le putem rezolva. Individual stam foarte bine, problema e psihica. Cum se face o greseala, gata, apare frica, nesiguranta. Din fericire, suntem in grafic pentru toate obiectivele. Nu am nicio problema cu presiunea", a spus tehnicianul grec.

Fundasul Dimitris Salpingidis are probleme abdominale si nu va putea evolua cu Dinamo, la fel si fundasul Josu Sarriegi, operat. Mijlocasul brazilian Gilberto Silva, care a suferit un hematom la piciorul drept in ultimul meci, va fi apt pentru partida de miercuri. Totodata, mijlocasul Sebastian Leto s-a antrenat normal si este disponibil si el pentru meciul din Europa League.
 
Mijlocasul echipei Panathinaikos Atena, Giorgos Karagounis, a declarat ca formatia sa nu va juca la egal in meciul de miercuri cu Dinamo Bucuresti, din grupa F a Ligii Europa, chiar daca un astfel de rezultat ar fi convenabil, informeaza publicatia elena Sportime.

"Venirea noului antrenor si victoria cu Iraklis Salonic este un nou inceput pentru noi toti. Acum ne asteapta un meci important cu Dinamo Bucuresti, pe care vrem neaparat sa-l castigam. Cu Dinamo trebuie sa fim foarte atenti, nu avem voie sa facem nici un pas gresit. Trebuie sa intram determinati si sa invingem. Nu vom juca la egal, chiar daca e un rezultat care ne-ar conveni. Este un joc important si ne gandim la victorie. Vrem sa continuam in Europa si vom face totul pentru asta"
, a spus Karagounis.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT