Netoiu propune revolutia la Dinamo: 10 actionari!

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 20:49

ProSport / Gigi Netoiu a fost zilele trecute in cantonamentul de la Saftica si este gata sa revina ca actionar la Dinamo 

Ceea ce era pana acum doar un zvon, pare sa se concretizeze, tinand cont de evenimentele din ultimele zile. Vineri seara, Netoiu s-a deplasat in cantonamentul de la Saftica, insotit de Cornel Dinu si le-a vorbit jucatorilor ca un veritabil conducator.

Sambata, vizita s-a repetat, de data aceasta "Comandantul" fiind insotit de Victor Becali. "Mai sunt doua meciuri din acest an, iar ambele sunt foarte importante. Va rog sa va concentrati, pentru ca de cele doua partide depinde viitorul echipei", le-a spus Netoiu jucatorilor. 

Revenirea fostului actionar la Dinamo va fi discutata in Consiliul de Administratie, care este programat imediat dupa intoarcerea echipei de la meciul din Atena, ultimul din 2009.

"Am trei-patru prieteni care sunt dispusi sa investeasca la Dinamo alaturi de mine. Putem fi mai multi actionari, totul e sa stabilim dinainte regulile jocului", a declarat Gigi Netoiu.

Citeste mai multe in ProSport.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT