Kapetanos e la 100% acum! "Am regretat, asa ca m-am intors la Steaua! Vreau sa castig orice!" Cifrele nebune ale grecului:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 07:20

	Kapetanos e la 100% acum! "Am regretat, asa ca m-am intors la Steaua! Vreau sa castig orice!" Cifrele nebune ale grecului:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua si-a luat pana la urma un atacant pe care sa se poata baza in grupele Ligii. Pe langa Piovaccari, grecul Kapetanos are misiunea sa inscrie, iar cele mai bune interventii ale sale vor fi la jocul cu capul.

"Oricine vrea la Steaua, e cea mai mare echipa din Romania. Eu aici nu am castigat nici un trofeu si vreau sa iau acum tot ce pot, Cupa, campionatul, orice. Am dat multe goluri, dar nu am luat trofee. Acum ma simt mai bine fata de prima oara cand am venit. Nu mai e aceeasi presiune pe mine. Steaua trebuie sa aiba 2-3 chiar 4 atacanti pentru a fi un nivel bun", sunt cuvintele grecului.

Legat de cifrele sale:

- este al doilea cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1, 45 de reusite

- 19 din golurile sale au fost inscrise cu capul

- a marcat decisiv, tot cu capul, in cele mai importante meciuri pentru CFR din ultima vreme: in preliminariile Ligii, la 2-1 cu Slovan si 1-0 cu Basel

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

Bătute, umilite şi descurajate de legi: „Îmi spunea că trebuie să-mi fie frică”
BRAT