Steaua se si REFUZA! Antrenorul senzatie al inceputului de sezon NU vrea in Ghencea: "Ma simt prea bine aici"

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 06:39

	Steaua se si REFUZA! Antrenorul senzatie al inceputului de sezon NU vrea in Ghencea: "Ma simt prea bine aici"

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua nu este de nerefuzat - spune Vasile Miriuta, antrenorul senzatie al inceputului de sezon, dar si unul dintre prietenii lui Reghe.

Miriuta, antrenorul Ceahlaului, spune ca n-ar veni la Steaua, chiar daca unii dintre fanii ros-albastrilor se gandeau la el, in eventualitatea unei plecari a lui Reghecampf in Bundesliga.

"Reghe are valoare si poate sa antreneze in Germania", spune prietenul antrenorului stelist, alaturi de care a jucat la Cottbus.

Miriuta s-a intors de la nemti cu aceeasi mentalitate ca si Reghecampf, dar n-ar face aceleasi alegeri.

"Nu as merge acum la Steaua. Ma simt foarte bine aici, e o echipa buna la Piatra Neamt si trebuie sa facem treaba buna intai", spune Miriuta.

Fostul international maghiar nu s-a decis inca cu cine o sa tina vineri, la Romania-Ungaria. Miriuta e roman, dar a jucat pentru vecini.

"Nu regret ca am jucat pentru Ungaria, as face-o din nou. Nu stiu cine va castiga, eu tin cu echipa mai buna si sper sa castige cei care vor arata mai bine pe teren", a spus antrenorul.

Atac armat în Germania: cel puțin 9 oameni, uciși în Hanau. Reacția președintelui Iohannis
BRAT