Malcom Edjouma FCSB Leo Strizu Superliga

Jucătorul de la FCSB elogiat de un fost antrenor al roș-albaștrilor: „Nu ar trebui să lipsească din primul 11!”

Gigi Becali l-a pedepsit câteva meciuri, însă un fost antrenor al vicecampioanei este de părere că fotbalistul nu ar trebui să lipsească din primul „11”.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 16:55
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 16:55

Malcom Edjouma a fost lăsat câteva meciuri în afara terenului de Gigi Becali, deoarece latifundiarul din Pipera a încercat să-i trimită pe Tavi și Coman în același timp pe teren.

Leo Strizu, fostul antrenor al roș-albaștrilor, este de părere că mișcarea nu este una de bun augur pentru echipă și că francezul nu ar trebui să lipsească din echipa de start.

„Edjouma are un rol decisiv cu cât este mai aproape de poartă, cu cât prezența lui în careu, datorită faptului că are și execuții și partea de lovire extraordinară, cred că nu ar duce decât la înscrierea mai multor goluri ceea ce ar fi benefic pentru echipă.

Edjouma într-adevăr vine foarte bine ceea ce înseamnă centrări de pe părțile laterale, se încadrează bine în careu, are simțul careului. Dacă s-ar face o echipă al primei ligi, Edjouma nu ar trebui să lipsească din primul 11.

Nu știu dacă echipa trebuie făcută în jurul lui Edjouma pentru că FCSB are jucător valoroși. Participarea fundașilor laterali, participarea lui Edjouma, ce agresivitate am avut pe faza de apărare”, a spus Leo Strizu, potrivit Fanatik.

Edjouma l-a taxat pe Becali

Malcom Edjouma a marcat împotriva Universității Craiova, scor 1-1, și l-a taxat pe Gigi Becali la finalul confruntării: „Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute!”.

Răchită este de părere că Edjouma va suferi repercursiuni pentru că a îndrăznit să aibă personalitate: „Declarații de fotbalist cu personalitate, dar va avea repercusiuni această declarație de aseară. La Gigi nu poți să miști în front. El are nevoie de slujitori”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!