Mihai Rotaru FCSB Jovan Markovic Universitatea Craiova Superliga

„Gol fa-bu-los! De povestit și strănepoților!” Mihai Rotaru, încântat de reușita lui Jovan Markovic! Ce a spus de meciul cu FCSB: „Ei se bucură că au luat un punct!” 

FCSB și Universitatea Craiova s-au întâlnit în primul meci din play-off-ul Superligii, iar disputa de pe Arena Naționlă s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 13:59
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 14:05

Scorul a fost deschis de olteni, după o reușită superbă a lui Jovan Markovic, care a depășit fără probleme trei jucători de la FCSB și l-a învins pe Târnovanu cu o acțiune individuală. Craiova a intrat cu avantaj la pauză, dar și peste roș-albaștri în clasament, însă oltenii nu au reușit să țină de rezultat în a doua repriză. 

Golul lui Markovic l-a încântat pe Mihai Rotaru 

Malcom Edjouma a egalat cu o execuție cu capul și a „smuls” un punct din prima întâlnire din play-off. Mihai Rotaru a vorbit despre meciul de la București, extrem de fericit pentru reușita lui Markovic pe care a numit-o ca fiind „fabuloasă”. Acționarul Universității Craiova a fost încântat de golul marcat de atacantul echipei sale. 

„I-am avut în mână pe FCSB și chiar acum m-am uitat la a doua repriză. La prima repriză nu m-am uitat. Și impresia e falsă că ei au dominat. Au avut din minutul 52 și până când au dat golul, dar în rest nu au dominat repriza a doua, dar în rest noi am avut o primă repriză foarte, foarte bună. Poate cea mai bună repriză a noastră cu FCSB pe Național Arena din 2014 încoace.

Și am avut un gol fa-bu-los! Fabulos! Golul acela e gol de autor și ne bucură că nu e o întâmplare. A dat și va mai da astfel de goluri. Dacă era unul care dădea întâmplător un astfel de gol și era singular, treceam peste, dar a fost un gol fabulos la fel ca și celălalt înscris cu FCSB. Un gol de povestit și strănepoților”, a declarat Mihai Rotaru conform fanatik.ro

„Le-am spus că avem trei cartușe! Aseară am tras unul!” 

Analizând meciul cu FCSB, Mihai Rotaru s-a arătat extrem de mulțumit de prestația echipei sale, însă nu a fost încântat de punctele pierdute în startul play-off-ului. Finanțatorul i-a ironizat pe roș-albaștri, despre care a spus că „s-au bucurat că au luat un punct”. 

„Am pierdut două puncte. Noi am venit pe Național Arena să batem. Ne bucurăm că în prima repriză am dominat total. Nu știu dacă am avut vreun corner. Suntem bucuroși că suntem pe trendul ăsta, dar suntem supărați că am pierdut două puncte. Pentru că am vorbit înainte cu staff-ul înainte de play-off și am stabilit că avem trei cartușe cu care să nu ne atingem ținta.

Aseară am trasul unul. Am pierdut două puncte. Sper să nu se întâmple la fel și cu celelalte două cartușe. Avem un început foarte greu cu FCSB în deplasare, cu CFR acasă, Farul în deplasare, sper să luăm cât mai multe puncte și să vedem apoi ce obiectiv ne propunem anul acesta. 

Eu cred că ei se bucură totuși că au luat un punct, sunt mulțumiți, noi am rămas cu satisfacția că am făcut un meci bun spre foarte bun, dar cu marele regret că nu am luat trei puncte. Eram pe locul 3 și altfel priveam meciurile de azi. 

Mi-a plăcut agresivitatea, atitudine, faptul că nu le-am dat spații. Cred că am tratat nu cu cele mai bune soluții anumite situații de gol. Nu ocazii, ci oportunități. Au fost câteva contraatacuri pe care dacă noi le gestionam bine la 1-0, puteam face 2-0 și închideam jocul și altfel ar fi arătat lucrurile”, a adăugat finanțatorul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!