VIDEO EXCLUSIV Jucătorii pe care îi dorește Mircea Rednic la Dinamo

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 16:40
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 16:56

Antrenorul Mircea Rednic s-a întors la Dinamo și este gata să salveze echipa.

Dinamo e pe locul 15, penultimul în clasamentul Ligii 1, cu 7 puncte după 11 etape. Dinamo va întâlni în deplasare gruparea Gaz Metan Mediaș, în etapa a 12-a, sâmbătă, de la ora 20:30. 

Țintele lui Mircea Rednic 

Antrenorul ce a adus ultimul titlu în vitrina alb-roșie este gata să readucă performanța în Ștefan cel Mare. El este mulțumit de actualul lot, însă are nevoie de încă câțiva jucători. 

Iuliu Mureșan a recunoscut că Rednic a ales deja jucătorii pe care vrea să îi tranefere. Aceștia sunt din afara Europei și vor veni la echipă prin intermediul fetei lui Mircea Rednic, Luana.

Iuliu Mureșan, la Ora Exactă în Sport, despre jucătorii doriți de Rednic

”Mircea Rednic a cerut un fundaș lateral dreapta și un vârf, un număr 9, îi are el pe cei doi jucători, să sperăm că vin repede. Nu au mai fost în România, nu sunt Europeni, dar au pașaport european”, a spus Iuliu Mureșan, la Ora Exactă în Sport.

Ayrton Mboko (23 de ani, ex-Standard Liege), Daniel Opare (30 de ani, ex-Antwerp și Augsburg) și Luis Pedro Cavanda (30 de ani, ex-Standard și Lazio), stoperul Joris Gnagnon (24 de ani, ex-Rennes și Sevilla) și mijlocașul Daniel Avramovski (26 de ani, ex-Kayseri) sunt pe lista lui Mircea Rednic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!