Hai sa fim super

Show-ul "Hai să fim Super!" a ajuns la final! Poveștile campionilor români, într-o serie de emisiuni eveniment pe Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 14:54
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 15:12

Show-ul "Hai să fim Super!" a adus în prim plan povești de viață ale unora dintre cei mai cunoscuți sportivi români, dar și unor personaje din showbiz-ul intern.

De la Gică Popescu la Alina Dumitru, de la Adrian Nartea până la Florin Busuioc, în fiecare joi fiecare dintre invitații Geaninei Ilieș și-a deschis sufletul în fața camerelor de filmat, povestind sincer și fără ocolișuri despre copilărie, problemele cu care s-au confruntat de-a lungul vieții, dar și despre cele mai importante momente din cariera lor. 

"Vreau să vă mulțumesc că ați fost alături de noi, le mulțumesc tuturor invitaților pe care i-am cunoscut în cadrul emisiunii. Rămâneți Super!", a fost mesajul transmis de Geanina Ilieș, gazda emisiunii.

Urmărește în exclusivitate o serie de interviuri eveniment pe www.sport.ro, pe PRO TV Plus și pe pagina de Facebook Sport.ro.

Toate interviurile cu nume importante din sportul românesc și showbiz, destăinuiri despre copilăria lor, cum au ajuns campioni, le găsiți aici!

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies