Italia

Lazio - Udinese 4-4. Meci cu opt goluri, trei eliminări și multă tensiune. Ștefan Radu a reapărut în echipa lui Sarri

Lazio și Udinese au încheiat la egalitate, scor 4-4, după un meci spectaculos, cu multe tensiuni și două eliminări.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 23:53
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 00:53

Udinese a deschis scorul în minutul 17, prin Beto, care reușit și ”dubla” în minutul 32. Immobile, fosta Gheată de Aur, a fostt cel care a replicat în minutul 34, reușind să reducă din diferență.

Oaspeții au intrat cu un avantaj de două goluri la cabine. Molina a dus scorul la 3-1.

Lazio - Udinese 4-4. Meci cu opt goluri, două eliminări și spirite încinse

După pauză, Lazio a reușit să restabilească egalitatea, după golurile semnate de Pedro și Milinkovic-Savic. Sarri l-a aruncat în joc și pe Ștefan Radu în minutul 59, care este la a doua apariție pentru formația biancocelestă în acest sezon. 

Românul a fost trimis în teren după eliminarea lui Patric, pentru a ”betona” compartimentul defensiv al lui Lazio. După 12 minute, a fost restabilită și egalitatea numerică. Molina a fost eliminat.

Acerbi a reușit s-o ducă pe Lazio în avantaj în minutul 79, dar Udinese a avut ultimul cuvânt. Arslan a închis tabela la 4-4 în minutul 90+9, iar spiritele s-au aprins.

Jucătorii ambelor echipe s-au încăierat undeva în zona băncii tehnice a celor de la Udinese. Arbitrul a împărțit câteva cartonașe galbene și l-a eliminat pe Walace de la Udinese.

După acest rezultat, Lazio a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie și este pe locul nouă, cu 22 de puncte. Udinese este pe 14, cu 16 puncte.

Modifică setările cookies