Lazio - Udinese 4-4. Meci cu opt goluri, trei eliminări și multă tensiune. Ștefan Radu a reapărut în echipa lui Sarri

lazio - udinese Lazio Stefan Radu Udinese Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 23:53
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 00:53

Lazio și Udinese au încheiat la egalitate, scor 4-4, după un meci spectaculos, cu multe tensiuni și două eliminări.

Udinese a deschis scorul în minutul 17, prin Beto, care reușit și ”dubla” în minutul 32. Immobile, fosta Gheată de Aur, a fostt cel care a replicat în minutul 34, reușind să reducă din diferență.

Oaspeții au intrat cu un avantaj de două goluri la cabine. Molina a dus scorul la 3-1.

Lazio - Udinese 4-4. Meci cu opt goluri, două eliminări și spirite încinse

După pauză, Lazio a reușit să restabilească egalitatea, după golurile semnate de Pedro și Milinkovic-Savic. Sarri l-a aruncat în joc și pe Ștefan Radu în minutul 59, care este la a doua apariție pentru formația biancocelestă în acest sezon. 

Românul a fost trimis în teren după eliminarea lui Patric, pentru a ”betona” compartimentul defensiv al lui Lazio. După 12 minute, a fost restabilită și egalitatea numerică. Molina a fost eliminat.

Acerbi a reușit s-o ducă pe Lazio în avantaj în minutul 79, dar Udinese a avut ultimul cuvânt. Arslan a închis tabela la 4-4 în minutul 90+9, iar spiritele s-au aprins.

Jucătorii ambelor echipe s-au încăierat undeva în zona băncii tehnice a celor de la Udinese. Arbitrul a împărțit câteva cartonașe galbene și l-a eliminat pe Walace de la Udinese.

După acest rezultat, Lazio a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie și este pe locul nouă, cu 22 de puncte. Udinese este pe 14, cu 16 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!