Ionuț Chirilă, discurs echilibrat despre jocul echipei sale. Când va ajunge Academica Clinceni la forma pe care și-o dorește

Ionut Chirila Academica Clinceni Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 17:21
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 17:37

Academica Clinceni a obținut un punct din deplasarea de la Gaz Metan Mediaș, în etapa a 14-a din Liga 1. 

Academica Clinceni se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar patru puncte după 14 etape. Formația antrenată de Ionuț Chirilă a obținut un punct în partida cu Gaz Metan Mediaș, golul egalizator fiind marcat în ultimul minut al jocului.

La finalul întâlnirii, tehnicianul a explicat că mai este mult de muncit pentru ca echipa să arate pe teren așa cum își dorește. 

"Lucrurile sunt foarte clare, ne construim ca echipă. Important este că jucăm, că nu suntem o echipă care jucăm destructiv, încercăm să contruim atacuri poziționale în spații mici. Când vom antrena polivalența jucătorilor, vom fi puternici. Lucrurile astea se fac în șase luni de zile, este un volum de muncă pentru ceea ce îmi doresc eu să fac aici.", a declarat Ionuț Chirilă la DigiSport. 

Academica Clinceni, cerere pentru insolvență 
 

Clubul de fotbal Academica Clinceni, care se confruntă de câteva luni cu mari probleme financiare, a înregistrat o cerere de intrare în procedura de insolvenţă la Secţia Civilă a Tribunalului Ilfov, conform portalului instanţelor de judecată din România.

Cererea depusă de Asociaţia ACSFC Academia Clinceni Ilfov a fost înregistrată în 26 octombrie, Tribunalul Ilfov urmând să stabilească în perioada următoare data primei şedinţe în cadrul acestui dosar (numărul 2761/93/2021) şi ulterior să hotărască deschiderea procedurii de insolvenţă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!