VIDEO EXCLUSIV Ionuț Badea, încântat de atmosfera de la UTA: „Suporterii apasă accelerația când echipa are nevoie!”

Ionuț Badea (46 ani) are parte de un start bun pe banca tehnică de la UTA Arad. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 12:11
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 12:16

Antrenorul a fost numit în locul lui Laszlo Balint, demis după doi ani și jumătate petrecuți pe banca arădenilor. UTA a remizat în deplasarea din Gruia, din etapa cu numărul 25, 0-0, iar jocul echipei a stârnit reacții pozitive. 

În meciul cu CFR Cluj, UTA Arad a făcut față asaltului ardelenilor, iar cel mai bun om al meciului a fost portarul Iacob, care a menținut situația de pe tabelă intactă. 

UTA a avut o mare șansă de a marca, în minutul 37, dar și portarul campioanei en-titre s-a aflat într-o seară inspirată și a intervenit salvator. Arădenii au obținut 4 puncte în primele două meciuri jucate sub comanda lui Ionuț Badea, fără să primească vreun gol. 

Ionuț Badea, mulțumit de startul bun 

Antrenorul arădenilor a vorbit la „Ora exactă în sport” despre începutul pozitiv al mandatului său, ținând să evidențieze importanța suporterilor. Totodată, întrebat despre obiectivele echipei, antrenorul a dezvăluit că potențialul echipei din Arad este unul mare. 

„Pe lângă ce s-a făcut bun în mandatul lui Balint, am încercat să facem lucrurile mai bine. Energiile erau setate pe acest lucru, era și nevoia publicului arădean de a vedea o echipă mai ofensivă. Suporterii simt momentele extraordinare pe care echipa le poate avea datorită lor, apasă accelerația chiar atunci când echipa are nevoie. 

Sunt premise pentru ca, împreună cu suporterii, să avem obiective pozitive. Chiar dacă avem în minte anumite scenarii, e normal să le gândim, nu le punem în practică, vedem ce se întâmplă la finalul campionatului. Pentru mine e un moment de introspecție, de ce nu ar putea „Bătrâna Doamnă” să își propună obiective mai mari. 

Nu pot vorbi despre valori individuale, e un lot pe care l-am moștenit, încercăm să scoatem tot ce putem, la potențial maximum. 

Orice jucător al UTAei, pentru mine e clar că încerc să îl dezvolt astfel încât să fie pe radarul naționalei. M-aș bucura să fie convocați, dar asta se face pe baza unor rezultate, unor baze de date”, a declarat Ionuț Badea la PRO X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies