Ionut Badea CFR Cluj Liga 1 UTA Arad Superliga

Ionuț Badea, comentariu la adresa arbitrajului după remiza cu CFR Cluj: „Au fost și susținuți puțin de central!”

CFR Cluj și UTA Arad s-au întâlnit în etapa cu numărul 25 din Liga 1, 0-0.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 08 Februarie 2022, 20:05
Data actualizarii: Marti 08 Februarie 2022, 20:05

Meciul s-a încheiat cu o remiză albă, iar campioana României a ajuns la al patrulea meci consecutiv din campionat încheiat la egalitate. UTA Arad a făcut față asaltului ardelenilor, iar cel mai bun om al meciului a fost portarul Iacob, care a menținut situația de pe tabelă intactă. 

UTA a avut o mare șansă de a marca, în minutul 37, dar și portarul campioanei en-titre s-a aflat într-o seară inspirată și a intervenit salvator. Arădenii au obținut 4 puncte în primele două meciuri jucate sub comanda lui Ionuț Badea, fără să primească vreun gol. 

Ionuț Badea, 'înțepătură' la adresa arbitrului: „Au fost și susținuți puțin de central!”

„Sunt doar consecințe pentru noi, gândim fiecare meci în parte, am avut un joc cu ritmuri nu foarte înalte de joc, ambele echipe au fost în aceeași situație ca timp. Speram la un egal, s-a și adeverit, când nu poți câștiga o echipă, măcar nu o pierzi. 

A fost destul de echilibrat, au fost momente și în care CFR a presat, a fost și susținută un pic de central pe final, să fie mai aproape de poarta noastră, dar echipa a răspuns bine din punctul ăsta de vedere, jucătorii care au intrat și-au adus aportul. Avem nevoie de toată lumea, e o perioadă cu meciuri multe, într-o perioadă de timp scurtă, la temperaturi scăzute. 

Faptul că nu am primit gol în două meciuri consecutive e o bază pe care putem construi, per ansamblu pot spune că lucrurile au mers spre bine și sperăm să creștem în continuare”, a declarat Ionuț Badea la finalul partidei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies