UTA Arad Laszlo Balint Superliga

Laszlo Balint nu mai este antrenor la UTA Arad! Motivele care au dus la plecarea tehnicianului

Clubul UTA Arad și Laszlo Balint au ajuns la o înțelegere cu privire la încetarea colaborării dintre cele două părți. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 14:36
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 14:49

"Clubul UTA anunță încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Laszlo Balint. Despărițirea s-a oficializat de comun acord și la solicitarea antrenorului.

Despărțirea noastră este un sacrificiu făcut de ambele părți tocmai pentru a nu periclita rezultatul muncii sale. Însă continuăm să avem încredere în calitatea profesională și umană a lui Laszlo Balint așa cum nu ne îndoim că și UTA va rămâne un reper important în cariera sa de antrenor, inclusiv din punct de vedere sentimental.", se arată în comunicatul transmis de club.

După remiza cu Rapid, scor 1-1, Bogdan Apostu dezvăluit că Laszlo Balint a dorit să-și dea demisia după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, 0-1, din etapa trecută, doar că oficialii clubului arădean nici nu au vrut să audă de acest lucru.

„Vă spun în premieră. După meciul trecut, când a fost înjurat de unii dintre suporteri, Balint mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să-și prezinte demisia. Meszar nu a vrut să audă de așa ceva, pentru că echipa joacă și a avut ghinion.

E o echipă blestemată, n-am mai văzut o echipă care să aibă atât de multe ocazii și să nu marcheze. N-ar avea nevoie doar de un preot Balint, ci de un sobor de preoți”, a declarat Bogan Apostu la finalul meciului dintre Rapid și UTA Arad. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!