Abia instalat la UTA Arad, Ionuț Badea a cerut un bonus: „Este primul lucru pe care l-am făcut”

UTA Arad Ionut Badea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 19:10
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 19:18

Ionuț Badea este noul antrenor al UTEI Arad. 

În urma remizei cu Rapid, 1-1, în care au avut superioritate numerică mai bine de o repriză, Laszlo Balint și-a dat demisia de la UTA. Iar Bogdan Apostu a mărturisit că antrenorul a dorit să facă acest lucru încă din prima etapă din 2022, contra lui Gaz Metan Mediaș, 0-1, dar a fost împiedicat de conducere. 

Arădenii s-au orientat rapid, în mai puțin de 24 de ore aveau un nou tehnician. Ionuț Badea a fost alesul UTEI pentru a continua munca lui Laszlo Balint. Iar noul antrenor a venit cu obiective mărețe și a mărturisit că a solicitat un bonus de performanță dacă echipa va prinde un loc de playoff. 

Ionuț Badea: „Câtă vreme șansele sunt matematice, nu există cedare”

„Pentru mine, este onorant să fac parte din familia clubului UTA. Am ales să vin la acest club pentru că există un capital aici, şi mă refer la capitalul uman, la energia suporterilor. Sunt convins că acest final de campionat regulat şi play-off-ul sau play-out-ul va fi unul în care o să pot consolida principiile cu care vreau să vin, atât cele defensivei, cât şi cele ofensive. 

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să cer un bonus pentru calificarea în play-off. Sunt un antrenor care îşi doreşte performanţa. Iar atâta vreme cât şansele sunt matematice, nu există cedare. 

Tenacitatea face parte din angrenajul oricărui antrenor care vrea să reuşească. Ideea este că atunci când îţi propui obiective mai mari s-ar putea să ai şanse să le atingi. Dar dacă nu îţi propui, atunci nu ai cum să le atingi”, a declarat Ionuț Badea la conferința de presă. 

Cu 7 etape înainte de finalul campionatului regulat, UTA se află pe locul 10, cu 28 de puncte după 23 de meciuri. Ultima poziție care duce în playoff este ocupată de Farul Constanța, care are 35 de puncte și un joc mai puțin decât arădenii. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!