Ionel Ganea îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: "Unul de 27-28 de ani, cu experienţă"

Ionel Ganea FCSB Gigi Becali Transferuri FCSB Superliga Ionel Ganea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 14:32
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 14:32

După o pauză de nouă ani, FCSB a cucerit titlul de campioană în România. 

După succesul din campionat, Gigi Becali a declarat că nu este mulțumit doar cu această victorie, obiectivul său principal fiind calificarea echipei în grupele UEFA Champions League. 

Finanțatorul a vorbit despre transferurile pe care intenționează să le facă pentru sezonul viitor, explicând că își dorește să întărească lotul cu jucători de câmp, fără să aducă în discuție și postul de portar.

Ionel Ganea este de părere că FCSB ar trebui să facă o mutare și pe această poziție, ținând cont de evoluțiile inconstante ale lui Ștefan Târnovanu.

"Lotul FCSB-ului e slăbuţ pentru cupele europene. Gigi Becali visează la atacanţi, dar lui îi trebuie portar. Când încasezi 0-10 în cupele europene, atunci îţi dai seama că ai nevoie de un portar sigur. Unul de 27-28 de ani, cu experienţă. 60 la sută din echipă înseamnă portarul", a spus fostul internațional român, potrivit sportpesurse.ro.

Tudorel Stoica: ”Pentru mine, FCSB nu există!”

Tudorel Stoica (69 de ani), fostul mare căpitan al Stelei, a oferit o reacție dură în exclusivitate pentru PRO TV după declarațiile date de patronul de la FCSB.

„Să vedem ce se întâmplă în calificările pentru Champions League, s-ar putea să nu reușească să nu intre în nicio competiție europeană. 

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, vă spun sincer, pentru mine FCSB-ul nu există. E o echipă care n-are nume. Numele de FCSB sunt patru litere ale alfabetului. Nu semnifică nimic. Dacă FCSB-ul e Steaua, Steaua cine este dacă ei spun că sunt Steaua? Sunt două lucruri diferite. La noi, totul e posibil. Sunt multe lucruri care n-au logică. 

Să-i lăsăm să se bucure că sunt campioni, au câștigat campionatul, foarte bine. Să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a spus Tudorel Stoica, în exclusivitate pentru PRO TV.

VIDEO | Declarațiile lui Gigi Becali după succesul din campionat


Declarații Gigi Becali, după FCSB - Farul Constanța (28/04/2024) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!