'Înțepături' de la CFR Cluj pentru FCSB: „Ăsta e avantajul echipelor care au stadionul lor!” 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 07:44
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 07:50

Situația locației pe care se dispută ultima etapă a play-off-ului rămâne incertă, iar acest lucru e prilej de atac la adresa FCSB-ului din partea rivalilor. 

FCSB a fost nevoită să plece de pe Arena Națională, astfel că este în căutare de stadion pentru a putea disputa duelul de pe teren propriu, din ultima etapă a play-off-ului, cu CFR Cluj. Roș-albaștrii au făcut cerere oficială pentru a juca pe arena din Ghencea, însă nu au primit niciun răspuns până în prezent, astfel că situația rămâne incertă. 

Cristi Balaj, acid la adresa FCSB-ului: „Ăsta e avantajul echipelor care au stadionul lor!” 

CFR Cluj s-a impus în meciul cu FC Argeș din etapa cu numărul opt a play-off-ului, 6-0. La finalul meciului, Cristi Balaj a vorbit despre rezultatul obținut de echipa sa. Președintele ardelenilor a fost întrebat dacă echipa sa ar fi de acord să dispute meciul din ultima etapă unde își doresc oficialii vicecampioanei României, iar oficialul a oferit un răspuns 'acid'.

„Nu este problema noastră unde se va juca acest meci. Ăsta e avantajul echipelor care au stadionul lor. Dezavantajul este că trebuie să-l întrețină, să-l dezghețe iarna când sunt probleme. Clubul CFR alături de Farul sunt singurele echipe care au stadion propriu. Cei care își caută stadioane pentru meciurile importante sunt în dezavantaj.

Singura dorință pe care am avut-o a fost să nu avem greșeli de arbitraj în meciul cu FCSB”, a declarat Cristi Balaj la finalul meciului.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!