Liga 1

"Echipa merită respect pentru cele 93 de puncte". CFR Cluj nu trece peste înjumătățirea punctelor înainte de playoff

CFR Cluj s-a impus fără emoții, scor 6-0, în deplasare cu FC Argeș. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 23:12
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 23:20

CFR Cluj a ajuns la 54 de puncte și mută, astfel, presiunea pe FCSB, care este la cinci puncte în spate, cu un meci mai puțin, cel cu Universitatea Craiova

Dacă vicecampioana va pierde în Bănie, iar CFR va câștiga în fața echipei lui Laurențiu Reghecampf în etapa următoare, atunci CFR va fi, pentru a cincea oară la rând, campioana României, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

La finalul meciului, Cristi Balaj a vorbit despre prestația echipei, evidențiind faptul că liderul din Liga 1 a acumulat, virtual, 93 de puncte. În plus, președintele clubului a comentat situația celor de la FCSB, care încă nu au o variantă clară pentru stadionul pe care se va juca meciul din ultima etapă. 

"Această echipă merită mult mai mult respect pentru cele 93 de puncte pe care le-au făcut în acest campionat. Singurul lucru pozitiv care există în acest 6-0... nu mai apar acele discuții, nu mai spune nimeni nimic, nu mai vorbește nimeni de arbitraj. 

Nu este problema noastră unde se va juca acest meci. Acesta este avantajul echipelor care au stadionul lor, noi nu avem asemenea probleme. 

Singura dorință pe care am avut-o, în situația în care se va juca meciul cu titlul pe masă, a avut legătură cu VAR-ul. Proiectul este foarte avansat în România, avem arbitrii care sunt obișnuiți. Era doar o sugestie", a declarat Cristi Balaj la DigiSport. 

Modifică setările cookies