BREAKING NEWS: Talpan, atac DUR dupa anuntul posibilei impacari intre Steaua si FCSB!: "NICIODATA, NICIO INTELEGERE! Becali, interzis si pe noul stadion!"

BREAKING NEWS: Talpan, atac DUR dupa anuntul posibilei impacari intre Steaua si FCSB!: "NICIODATA, NICIO INTELEGERE! Becali, interzis si pe noul stadion!"

Juristul Armatei nu vede nicio posibilitate ca discutiile de pace dintre CSA si FCSB sa aiba loc in acest moment.

Talpan spune ca eventualele tratative ar putea incepe dupa ce Becali achita despagubirile cerute de Armata pentru "folosirea ilegala a marcii Steaua". Procesul in cauza, aflat pe rol, are o miza uriasa: 37 de milioane de euro! Totusi, in acelasi mesaj, Talpan asigura ca nu vor mai exista niciodata intelegeri intre CSA si Becali. Juristul exclude si posibilitatea ca FCSB sa joace vreodata pe noul stadion construit in Ghencea.

Comunicatul trimis www.sport.ro de Florin Talpan:

"Vreau sa fac o clarificare. S-a vorbit in aceste zile despre o posibila impacare intre Steaua si FC Fcsb. Asa ceva nu va avea loc niciodata. Nu poate avea loc.

Fotbal Club Fcsb are de platit despagubiri in valoare de 165.718.395 (aproximativ 37 milioane euro), pentru folosirea ilegala a marcii Steaua. In aceste conditii, nu inteleg de ce unii mai vorbesc despre impacari. Sa vorbeasca dupa ce aceasta suma este depusa de catre FC Fcsb in contul Stelei.

Mai mult, inainte ca acesti oameni sa vorbeasca despre impacari, ar trebui sa se informeze in ceea ce priveste istoricul relatiilor dintre clubul Steaua Bucuresti si Fotbal Club Fcsb. Daca o vor face, vor vedea ca ca FC Fcsb a dat de foarte multe ori dovada de rea credinta, nefiind un partener de afaceri de incredere. Date fiind acestea, e imposibil ca intre Steaua Bucuresti si FC Fcsb sa mai existe vreodata intelegeri. Nici in ceea ce priveste marca Steaua, nici in ceea ce priveste palmaresul sau numele Stelei si nici in ceea ce priveste viitorul stadion Steaua, pe care va asigur ca Fotbal Club Fcsb nu va juca niciodata. Ca macar sa poata sa se gandeasca sa faca o oferta de inchiriere a noului stadion, acestia trebuie intai sa plateasca integral prejudiciul provocat prin utilizarea ilegala a marcii Steaua.

Daca cumva s-a inteles gresit pana acum, va explic din nou: Nu vor mai exista vreodata intelegeri intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti si Fotbal Club Fcsb".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies