INCREDIBIL! Fanii dinamovisti NU respecta legea: "Toata lumea la Cluj"! Ultrasii din PCH pregatesc un plan diabolic prin care sa intre pe stadion la meciul cu CFR

INCREDIBIL! Fanii dinamovisti NU respecta legea: "Toata lumea la Cluj"! Ultrasii din PCH pregatesc un plan diabolic prin care sa intre pe stadion la meciul cu CFR

Fanii dinamovisti vor face deplasarea la Cluj.

Comisia de Disciplina a anuntat astazi decizia dupa incidentele serioase din prima etapa a sezonului de la partida dintre Viitorul si Dinamo. Fanii "cainilor" au intrat pe gazon dupa reusita de 3-0 a celor de la Viitorul iar meciul a fost intrerupt 20 de minute!

Dinamo nu va mai avea fani in urmatoarele 5 deplasari! Cei de la Viitorul nu au scapat nici ei de sanctiune deoarece au fost clubul organizator al partidei.

Peluza Catalin Hildan a emis un comunicat pe retelele de socializare prin care isi anunta prezenta la meciul din Gruia cu CFR Cluj si ignora decizia Comisei de Disciplina. Aceastia au spus ca vor intra in stadion, dar fara steaguri, fulare si insemne.

"Toata lumea la Cluj, DAR ATENTIE! Vom intra la meci fara steaguri, fulare si insemne (din cauza suspendarii galeriei noastre pentru 5 etape). Gazdele ne-au transmis ca ne vor primi in peluza. Jandarmeria va avea motiv sa ne evacueze daca apar insemne cu Dinamo in peluza. Este nevoie de noi mai mult ca oricand", se arata in comunicatul emis de PCH.

Decizia Comisiei de Disciplina


"In temeiul art. 82.2, coroborat cu art. 82.3., lit.e, teza finala, si art. 20.6 din RD, se sanctioneaza clubul FC Dinamo 1948 cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei sau grupurilor de suporteri la jocurile disputate de echipa in deplasare si o penalitate sportiva de 15.000 lei; in temeiul art. 82.1, coroborat cu art. 83.7 din RD, se sanctioneaza clubul FC Viitorul Constanta cu o penalitate sportiva de 10.000 lei"
anuntat Liga Profesionista pe site-ul oficial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, rezultatele verificărilor privind raportarea deceselor de coronavirus: ”Peste 16.600 de decese în 2020”
BRAT
Modifică setările cookies