Adrian Mititelu FC U Craiova Marius Croitoru Superliga

Încă un patron din Superligă anunță că se implică peste antrenori. Tehnicianul avertiza că pleacă dacă se întâmplă asta

Implicarea patronilor în deciziile pe care ar trebui să le ia antrenorii rămâne o practică obișnuită în fotbalul românesc, cel mai vocal în acest sens fiind Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 20:01
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 20:01

Patronul de la FCSB a transmis în repetate rânduri că trebuie să își gestioneze singur afacerea și nu s-a ferit să le dea "ordine" tehnicienilor, cele mai recente astfel de momente întâmplându-se în mandatul actual al lui Nicolae Dică.

Adrian Mititelu: "Credeți că eu nu mă bag peste antrenori?"

Un alt finanțator din Superligă care recunoaște că intervine peste deciziile antrenorilor este Adrian Mititelu. Patronul lui FC U Craiova crede că "toți patronii" procedează la fel.

"Gigi Becali nu e pe modelul meu. El e un om pragmatic și realist. Spune lucrurilor pe nume.  (n.r - despre implicarea patronilor peste patroni) Stați puțin, să fim sinceri. Toți patronii... Credeți că eu nu mă bag?

Visul meu e să câștig campionatul! Dacă nu pot eu, poate reușește fiul meu. Nu poți să stabilești termene. Se întâmplă să pierzi titlul cum l-a pierdut CSU în ultima etapă. Dumnezeu ne va recompensa pentru ce-am pătimit noi. Într-o zi o să ridicăm acest trofeuSă câștig campionatul! Dacă nu pot eu, poate reușește fiul meu. Nu poți să stabilești termene. Se întâmplă să pierzi titlul cum l-a pierdut CSU în ultima etapă. Dumnezeu ne va recompensa pentru ce-am pătimit noi. Într-o zi o să ridicăm acest trofeu", a spus Adrian Mititelu, potrivit GSP.

Marius Croitoru, în iunie: "Dacă vor exista imixtiuni din partea patronului, nu mă mai vedeți la echipă"

În această vară, cu scurt timp înainte de a semna cu FC U Craiova, Croitoru avertiza că va pleca de la echipă în cazul în care patronul Adrian Mititelu îi va impune anumiți jucători în echipa de start sau diverse schimbări.

"N-am de ce să mă ascund. Am avut discuții, sunt în discuții, mai lipsește doar un pas pentru a ajunge la Craiova. A intervenit imediat după ce a apărut în presă că nu mai sunt antrenorul lui FC Botoșani. Au început să sune diverse persoane. Tot timpul au sunat, dar în mod special după această problemă.

Rămâne doar ca eu să îmi reglez situația cu actualul meu club, cu FC Botoșani, mai sunt câteva detalii și domnul președinte nu este în țară momentan.

Asta e singura condiție. Când vor exista (n.r - imixtiuni din partea patronului), e clar că nu mă veți mai vedea la echipă", spunea Marius Croitoru, la Digisport.

Modifică setările cookies