In ce situatie sunt accidentatii de la FCSB si cu cine va juca Vintila in meciul cu CFR! Antrenorul a dat toate detaliile la conferinta de presa

CFR Cluj - FCSB se joaca duminica de la ora 20:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Iunie 2020, 14:51
Data actualizarii: Sambata 13 Iunie 2020, 16:00

Bogdan Vintila a vorbit despre meciul cu CFR Cluj si situatia accidentatilor de la FCSB. Iulian Cristea, Pantiru si Soiledis vor fi indisponibili in echipa ros albastrilor, insa antrenorul are solutii.

"Momentul in care s-a revenit la antrenamente nu am avut nicio problema medicala. Iar accidentarile pe care le avem nu sunt din cauza antrenamentelor. Cristea a facut o miscare brusca la o saritura la cap, Pantiru a avut o micro leziune fibrilara la un sut, iar la Soiledis este o luxatie a degetului de la picior.", a spus Bogdan Vintila la conferinta de presa.

Asa cum a a nuntat si Gigi Becali, Ovidiu popescu va fi titular daca nu se intampla nimic pana la ora meciului. Bogdan Vintila a confirmat acest lucru, insa este nemultumit ca nu a avut la dispozitie mai multe meciuri amicale pentru a pregati echipa.

"Ovidiu Popescu este o solutie foarte buna si vom vedea cum se va prezenta la ora meciului. E un minus ca nu am avut mai multe meciuri amicale pentru a da ritm de joc baietilor. Jucatorii au venit cu o pofta incredibila de a juca fotbal. Consider ca sunt pregatiti si din punct de vedre mental.", a mai spus Vintila.

Intrebat de semifinala din Cupa Romaneie cu Dinamo, antrenorul de la FCSB este incantat ca va fi parte din asemenea meciuri si spera ca suporterii sa fie permisi pe stadion pana la data la care este programat meciul.

"Este o semifinala foarte interesanta cu Dinamo. Este bine ca jucam in dubla mansa. Telespectatorii vor putea sa vada doua derby-uri. Speram sa se dea voie sa se joace cu spectatori. Coronavirusul este o gripa normala cu un marketing foarte bun.", a adaugat Vintila.

Modifică setările cookies