LOVITURA! Ii fura Razvan Lucescu "magicianul" FCSB-ului? Interes din Grecia pentru unul dintre cei mai spectaculosi stelisti
Joi 31 Mai 2018, 12:59

LOVITURA! Ii fura Razvan Lucescu "magicianul" FCSB-ului? Interes din Grecia pentru unul dintre cei mai spectaculosi stelisti

PAOK Salonic, viceamapioana a Greciei si castigatoare a Cupei sub comanda lui Razvan Lucescu, a inceput campania de achizitii in vederea noului sezon.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Sefii lui PAOK vor razbunare pe rivalii din campionat, dupa ce au pierdut titlul la comisii, in urma unui scandal monstru. Patronul milionar al formatiei din Salonic i-a promis lui Razvan Lucescu intariri serioase, iar jucatorii au inceput sa soseasca.

PAOK a oficializat deja transferul fundasului ucrainian Evgen Khacheridi, de 30 de ani, ramas liber de contract dupa 10 ani petrecuti la Dinamo Kiev.

Presa din Grecia mai scrie ca PAOK negociaza si pentru suedezul Pontus Wernbloom, care isi incheie contractul cu CSKA Moscova.

Si un stelist e pe lista lui Lucescu. Unul pe care antrenorul il cunoaste foarte bine!

Razvan Lucescu isi doreste sa il aiba alaturi pe portughezul Filipe Teixeira pentru inca un sezon si si-a manifestat interesul pentru fotbalistul de 37 de ani!

Teixeira va ramane liber de contract de la 1 iunie.

In prezent, Becali i-a oferit o varianta de prelungire a contractului, pe care jucatorul inca nu a acceptat-o.

27 de meciuri si 3 goluri a bifat Teixeira pentru FCSB in acest sezon al Ligii I.

Alte 9 meciuri a jucat el in cupele europene, marcand si doua goluri in preliminariile Ligii Campionilor, cu Viktoria Plzen.BRAT