VIDEO EXCLUSIV ”Îi dau clauza și-l dau afară!”. Iftime s-a săturat de Marius Croitoru! Antrenorul de la Botoșani, chemat în ședință

valeriu iftime FC Botosani Marius Croitoru Superliga Marius Croitoru
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 12:26
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 12:32

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu a putut trece peste dezamăgirea ultimei partide disputate de echipa sa.

Omul cu banii de la Botoșani s-a enervat când a auzit că antrenorul său, Marius Croitoru, a decis să nu primească presa și fanii la meciul amical cu rivala din zona Moldovei, Politehnica Iași, în prezent în Liga 2.

Iftime a spus că va purta o discuție în cursul zilei de luni cu antrenorul și cu președintele Cătălin Anton, și nu este exclus ca acesta să ia anumite decizii, având în vedere că relația dintre Iftime și Croitoru pare să se fi ”răcit” în ultimul timp.

  • Marius Croitoru

Valeriu Iftime îi cheamă la raport pe Marius Croitoru și Cătălin Anton: ”Fotbalul e pentru oameni”

„O să discut astăzi cu Marius, e o supărare... e un mod de a ne comporta. Din când în când latră la presă, dă piept cu presa ca și cum ”eu sunt marele antrenor și presa ce caută aici?”. Președintele meu înțelege că publicul e așa, ”veniți când vă chem eu”, și stau și zgârie pe la porți și nu-i lasă la un meci amical cu Iașiul? Lucrui care sunt impardonabile pentru mine! Fotbalul e făcut pentru oameni, presa este vectorul de imagine, arată ce faci, arată că fotbalul e un spectacol.

Când vine Politehnica Iași la Botoșani să nu faci spectacol este o chestie de management, de marketing, care și ăla dormea, președintele pe la București, și Croitoru nu primea presa.

Nu-i nimic, i-o dau și îl dau afară. (n.r. - clauza). Nu clauza îl ține pe Marius, de la el plătește, dacă pleacă, nu i-o dau eu dacă-l dau afară. Trebuie scheme grele ca să filmeze presa de la Iași, vedeau ăia din Moldova cum juca Botoșaniul cu Iașiul. E o greșeală, o să am o discuție cu ei și o lămuresc eu cu ei, și cu Marius și cu domnul Anton. Păcat!”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Declarațiile lui Valeriu Iftime la emisiunea Ora Exactă în Sport

Recent, Valeriu Iftime a dezvăluit că a încercat să ia legătura cu Marius Croitoru, după meciul cu Farul Constanța, dar acesta nu i-a răspuns la telefon, spre dezamăgirea patronului de la FC Botoșani. ”Nu e nimeni care să nu-mi răspundă la telefon”, a spus acesta.

Oricum, Iftime este dezamăgit după ce echipa sa a ratat play-off-ul chiar în utlima etapă, după înfrângerea din meciul cu FC Argeș, scor 2-1.

„E absolut normal ca la un antrenor de vârsta lui și promovat așa cum a fost el, să-i mai fugă la un moment dat și pământul de sub picioare. Dumnezeu ne-a adus cu picioarele pe pământ, ne-a trezit acum, i-a dat lui o găleată cu apă rece pe față și sper să fi înțeles și să fi învățat din greșelile făcute. 

Vă spun ceva în premieră: după meciul de la Constanța, eram așa de supărat și l-am sunat de vreo două ori, iar el nu mi-a răspuns. Nu există om care să nu-mi răspundă la telefon, pentru că eu nu am dușmănie cu nimeni, nu mă lupt cu nimeni”, spunea Iftime.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!