Marius Croitoru FC Botosani valeriu iftime Liga 1

Call me, Marius! Ruptură între Iftime și Croitoru? ”L-am sunat de vreo două ori și nu mi-a răspuns”

Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, crede că play-off-ul a fost pierdut la Constanța, în meciul cu Farul, scor 2-0, cu o etapă înainte de final. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 14:53
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 15:04

FC Botoșani a ratat calificarea în play-off, după ce a pierdut ultimul meci cu FC Argeș. 

Acesta a dezvăluit că a vrut să ia legătura cu antrenorul său, Marius Croitoru, după acea partidă, dar tehnicianul a fost atât de supărat încât nu i-a răspuns la telefon, spre surprinderea lui Iftime. ”Nu există om care să nu-mi răspundă la telefon”, a mai spus omul cu banii de la Botoșani.

  • Marius Croitoru

Valeriu Iftime: ”L-am sunat de vreo două ori și nu mi-a răspuns!”

„E absolut normal ca la un antrenor de vârsta lui și promovat așa cum a fost el, să-i mai fugă la un moment dat și pământul de sub picioare. Dumnezeu ne-a adus cu picioarele pe pământ, ne-a trezit acum, i-a dat lui o găleată cu apă rece pe față și sper să fi înțeles și să fi învățat din greșelile făcute. 

Vă spun ceva în premieră: după meciul de la Constanța, eram așa de supărat și l-am sunat de vreo două ori, iar el nu mi-a răspuns. Nu există om care să nu-mi răspundă la telefon, pentru că eu nu am dușmănie cu nimeni, nu mă lupt cu nimeni.

O să vă spun un lucru… În ultimele două săptămâni a fost o lipsă de comunicare între noi doi. Înainte de meciuri mai îmi spunea și echipa cu care vrea să joace, nu ca să-i dau un sfat sau să-mi dau cu părerea, ci pur și simplu să se întărească el. Ori, în ultimele două săptămâni era prea sigur pe el”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Monitorul de Botoșani.

FC Botoșani începe playout-ul cu 23 de puncte, urmată de mai multe echipe cu 20. În prima etapă, la Botoșani vine ”lanterna roșiea”, Gaz Metan Mediaș, luni, de la ora 18:00.

Modifică setările cookies