VIDEO Ignore! La ce nu se va uita Tudor Băluță înainte de Dinamo - Farul

Înaintea partidei din deplasare cu Dinamo, din etapa a 10-a a Superligii, Tudor Băluță, mijlocașul Farului, a vorbit într-o conferință de presă.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 17:56
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 18:01
  • Dinamo - Farul e vineri, de la 21:00, pe stadionul Arcul de Triumf.

Tudor Băluță, om determinant pentru Farul și jucător de națională, a declarat înaintea partidei cu Dinamo că nu va uita la starea gazonului de pe arena Arcul de Triumf, pe care se va disputa confruntarea din runda a 10-a a Superligii. 

După multe căutări, Dinamo a primit acceptul să joace meciul cu formația lui Gheorghe Hagi în casa rugby-ului românesc, arena de lângă Parcul Herăstrău, un stadion cu 7.500 de locuri. 

Tudor Băluță: "Nu am văzut imagini cu starea terenului și nici nu mă voi uita"

"Vom avea sigur un meci dificil, contra unui adversar bun. Ne dorim să câștigăm, așa cum intrăm pe teren la fiecare partidă. Suntem focusați pe meci și vrem să avem o evoluție cât mai bună, să jucăm ceea ce pregătim mereu. Nu am văzut imagini cu starea terenului și nici nu cred că mă voi uita neapărat.

Trebuie să ne adaptăm! Ca fotbalist, niciodată nu știi ce se poate întâmpla, cu vremea, cu terenul și multe altele...",  a declarat Tudor Băluță, într-o conferință de presă care a avut loc joi după-amiază.  

Băluță a fost unul dintre actorii principali ai meciului din etapa a noua, Farul - FCSB 0-1. Mijlocașul a criticat dur la final decizia lui Sebastian Colțescu în urma contactului din careul "marinarilor", când fotbalistul campioanei l-a atins pe Adrian Șut, iar centralul din Craiova a acordat penalty-ul transformat de Darius Olaru.   

În ierarhia Superligii, Farul se situează pe locul 11, cu nouă puncte - o partidă mai puțin, în timp ce formația din Șoseaua Ștefan cel Mare a strâns opt puncte și se clasează pe poziția a 13-a.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!