Morutan Olimpiu Alexandru Cicaldau Stranieri

Gigi Becali, făcut praf de turci! Transferurile lui Moruțan și Cicâldău sunt cercetate de Galatasaray

Probleme pentru Galatasaray, după transferurile lui Cicâlău și Moruțan.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 21:16
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 21:59

Burak Elmas, președintele clubului va fi tras la răspundere de Înaltul Consiliu Consultativ al clubului, pe 13 octombrie. Format din foști președinți și vicepreședinți ai clubului, acest Consiliu îi va cere explicații lui Elmas în privința transferurilor.

Conform FotoSpor, Adnan Polat, fost președinte, a pregătit un raport privind transferurile realizate de Galatasaray, În acest raport sunt prezentate acte de corupție ale lui Gigi Becali, dar și problemele cu justiția ce l-au dus după gratii. 

Polat cere explicații cu privire la fiecare subpunct din raportul întocmit de el, în încercarea de a-l detrona pe Elmas de la conducerea clubului. Din Înaltul Consiliu Consultativ fac parte și viitori contracandidați de-ai lui Burak Elmas, la funcția de președinte.

Moruțan, gol pentru Galatasaray

Olimpiu Moruțan a marcat primul gol pentru Galatasaray. În minutul 56 al partidei cu Goztepe, românul a primit o pasă spectaculoasă, pe diagonală, de la Alexandru Cicâldău. A driblat mai mulți adversari și a reușit să marcheze golul cu care Galatasaray trecea în avantaj. Galataray câștiga meciul cu Goztepe cu 2-1.

Galatasaray avea neapărată nevoie de o victorie, după două rezultate de egalitate și două înfrângeri în ultimele patru etape. Vicecampioana Turciei a ajuns pe locul 10, la cinci puncte de liderul Fenerbache.

Moruțan s-a integrat rapid în echipa Galatei. A jucat până acum, în cinci partide, în campionat și Europa League, reușind să bifeze un assist. Cicâldău a marcat deja două goluri pentru Galatasaray, în toate competițiile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!