Alexandru Chipciu CFR Cluj Liga 1

Alexandru Chipciu, euro-gol în duelul cu UTA Arad! Cum a înscris mijlocașul 

Campioana CFR Cluj joacă la Arad, împotriva UTEi.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 21:52
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 22:02

Scorul a fost deschis de Alexandru Chipciu, cu un euro-gol. Fostul jucător de la FCSB a marcat superb, transformând în gol o fază ce nu părea să promită prea multe.

În minutul 27, Chipciu a trimis o semi-foarfecă direct în poarta apărată de Iacob, acesta din urmă neavând vreo șansă să salveze balonul. Costache a centrat în careu, Bordeianu a recentrat iar Chipciu a înscris din colțul careului de șase metri.

  • Alexandru Chipciu, euro-gol în duelul cu UTA Arad! Vezi cum a înscris mijlocașul

Chipciu, păstrat de un ”dribling” al regulamentului

CFR Cluj și Alexandru Chipciu s-au despărțit, în urma unui conflict între fotbalist și patronul Neluțu Varga. Totuși, se pare că Alexandru Chipciu va continua la CFR, sub comanda lui Dan Petrescu. Campioana a reușit să păcălească regulile în acest caz.

Alexandru Chipciu nu a fost inclus pe lista UEFA la termen, deoarece se afla în scandal în scandal cu patronajul echipei. Imediat după expirarea termenului, apele s-au liniștit, iar CFR a regretat că nu se va putea baza pe Chipciu. Astfel, au găsit un circuit prin care au reușit să ocolească regulile.

Câteva ore mai târziu, Chipciu a semnat un nou contract cu CFR Cluj, din postură de jucător liber de contract. De ce? Deoarece regulamentul anunță că după expirarea termenului mai poate fi înscris un jucător liber de contract. Astfel, acest loc i-a fost oferit lui Chipciu. (DETALII AICI)

Modifică setările cookies