Ansu Fati fc barcelona Spania

VIDEO Cine e prima persoană pe care Ansu Fati a îmbrățișat-o după golul marcat la revenire. Ce a declarat despre numărul 10

FC Barcelona s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Levante, în Primera Division.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 20:40
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 21:01

Meciul a însemnat revenirea lui Ansu Fati pe teren după o pauză de aproape un an. Ibericul de 19 ani a purtat pentru prima dată tricoul cu numărul 10 și a marcat un gol spectaculos cu care a închis tabela de marcaj.

Imediat după ce a înscris, jucătorul a mers pe banca de rezervă și s-a îmbrățișat cu medicul care l-a ajutat să se refacă în această perioadă dificilă.

După meci, Ansu Fati a marturisit că nu se aștepta la o asemenea revenire și că este pregătit să muncească pentru a-și ajuta echipa. 

"Adevărul este că nu mă așteptam la o asemenea situație. Jucăm acasă și mereu trebuie să câștigăm, sunt bucuros pentru victorie. Mai avem un drum lung de parcurs. Vreau să le mulțumesc medicilor și terapeuților care au fost alături de mine în acest proces, dar și fanilor. Este incredibil.

Le sunt recunoscător tuturor, inclusiv familiei care a suferit cu mine. Voi încerca să dau cât pot de mult, iar când antrenorul îmi va da posibilitatea să joc voi fi disponibil. 

Nu și pentru mine. Este o mândrie să îl port după Leo. Nu este o presiune, dar sunt recunoscător să port acest număr care a oferit acestui club atât de multe.", a declarat Ansu Fati.

Modifică setările cookies