Anglia

Cum a ajuns Ianis Stoica să fie urmărit de Arsenal! ”Tunarii” au venit în România pentru alt jucător

Presa britanică a scris în ultimele zile despre posibilitatea ca Arsenal să-l transfere pe Ianis Stoica (18 ani) de la FCSB, ”tunarii” fiind impresionați de calitățile pe care acesta le are încă de la o vârstă fragedă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 13:47
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 13:49

Publicația dailycannon.com a scris despre cum a ajuns Stoica în vizorul scouterilor formației londoneze. 

Ianis Stoica, urmărit de Arsenal

Totul s-a întâmplat la un meci al naționalei U19, unde cei de la Arsenal au venit pentru a-l monitoriza, cel mai probabil, pe Cătălin Cîrjan, fotbalist pe care ”tunarii” îl au sub contract de doi ani.

Impresionați de calitățile lui Ianis Stoica, cei de la Arsenal au decis să-l monitorizeze. Românul este urmărit de reprezentanții clubului londonez de câteva luni, mai noteazp sursa citată.

Ianis Stoica a bifat 16 apariții în toate competițiile pentru FCSB, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere două pase decisive. 

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Ianis Stoica, în valoare de 7,5 milioane de euro, dar acesta își dorește să obțină o sumă mai mare. 

„Eu, la ora asta, am 7.5 milioane de euro pe Ianis Stoica. (n.r - de la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

Modifică setările cookies