Liga 1

Ianis Stoica a luat decizia! "Nu ne-am dus să-l răpim! Contractul a intrat în vigoare la 1 decembrie"

Ianis Stoica a renunțat la contractul cu Anamaria Prodan și a semnat cu firma lui Ioan Becali. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 17:15
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 17:23

Perla lui Gigi Becali a renunțat la serviciile fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf pentru a fi impresariat de firma deținută de Victor Becali. Acesta îi urmează astfel modelul lui Dennis Man, care a trecut, de asemenea, de la Anamaria Prodan la frații Becali.

Dragoș Sârbu, cel ce deține, alături de Victor Becali, firma ”Becali Sport”, a confirmat contractul dintre ei și Ianis Stoica.

  • Ianis Stoica

Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. 

Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a declarat Dragoș Sârbu, cel care conduce firma alături de Victor Becali, conform fanatik.ro.

De cealaltă parte, Anamaria Prodan amenință cu un proces. Ar fi al doilea inițiat contra fraților Becali, după cel pornit pentru Dennis Man. Și Gigi Becali este parte din proces.

”Poate Gigi vrea să-l păcălească pe Ianis cum a făcut-o și cu Man. Că a zis că-i plătește el orice despăgubiri. Sunt curioasă cum va achita legal Gigi Becali niște compensații față de un impresar pentru un jucător care nu aparține clubului. Cum scoate bani legal din FCSB ca să-mi achite mie clauzele din contractul lui Man, dacă voi câștiga procesul? Avocații chiar vor monitoriza acest subiect”, a spus aceasta.

Modifică setările cookies