Fotbal intern

"Iliesta" și-a ales favoritul dintre fotbaliștii pe care i-a antrenat în Ghencea

Ilie Stan a fost antrenor la FCSB în sezonul 2011-2012. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 17:06
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 17:14

Ilie Stan, finalist al Cupei Campionilor Europeni în 1989 cu Steaua, 0-4 cu AC Milan, în Barcelona, a lucrat în perioada în care a pregătit formația patronată de Gigi Becali cu mai mulți jucători extrem de valoroși: și români, dar și străini. 

Ilie Stan: "Costea avea calități incredibile"

Dacă în trecut l-a evidențiat mereu pe argentinianul Pablo Brandan, Ilie Stan a declarat azi că fostul său elev, Florin Costea, a posedat toate calitățile necesare pentru un fotbalist de top. 

”Avea calități incredibile, dar tot timpul aveam probleme cu el. Îmi aduc aminte de Florin Costea. El venise de la Craiova, iar când a venit, aici, la o echipă organizată, unde grupul decide, nu doar un jucător, i-a fost greu. S-a acomodat, dar după s-a accidentat. Putea să ajungă mult mai sus decât a fost el, dar, din cauza accidentărilor nu a reușit”, a precizat Ilie Stan, potrivit as.ro.

Florin Costea a valorat 3,5 milioane de euro

În vârstă de 36 de ani, Florin Costea evoluează în prezent la Viitorul Dăești, formație din Liga a treia. Costea și-a început cariera la Râmnicu Vâlcea, de unde a fost cumpărat de Universitatea Craiova în ianuarie 2005, cu suma de 500.000 de euro. După ce a excelat în tricoul "Științei", Florin Costea a semnat cu FCSB în august 2011. În acel an, Florin Costea valora 3.5 milioane de euro. 

  • 22 de meciuri a strâns Ilie Stan ca antrenor al FCSB-ului, în sezonul 2011-2012

UTA Arad, Al-Seeb, FCM Târgoviște, Gloria Buzău, Victoria Brănești, CS Mioveni, FCSB, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Zakho FC, Farul, Al-Shamal, ASA Târgu Mureș și Foolad FC sunt cluburile pe care le-a pregătit Ilie Stan din postura de antrenor principal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies