Liga 1

"I-am spus ca nu e normal!" Momentul in care MM Stoica s-a contrat cu Dica! Ce i-a reprosat fostului antrenor

Mihai Teja i-a luat astazi locul oficial lui Nicolae Dica.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Decembrie 2018, 17:40
Data actualizarii: Joi 27 Decembrie 2018, 17:46

Mihai Stoica a vorbit astazi pentru prima data dupa demiterea lui Nicolae Dica de la FCSB - directorul sportiv al echipei crede ca Dica nu a reusit sa se impuna in fata jucatorilor, insa ii vede un viitor stralucitor in fotbal.

"Atata vreme cat tu pui un jucator sa execute corner si se duce altul sa execute, ai o problema. I-am spus ca nu e normal. La un alt corner au facut ei o chestie pe care au gandit-o jucatorii. Autoritate poti sa ai purtandu-te frumos, dar si sa fii semi-dictator.

Dica va ajunge antrenor, dar trebuie sa mai rezolve niste probleme legate de comunicare. E atat de dedicat si munceste atat de mult incat e imposibil sa nu ajunga antrenor. Dupa primul an, nimeni nu-i poate reprosa nimic.

Dica a platit pentru multe probleme care nu-i apartineau. N-are Dica nicio vina ca a trebuit sa jucam acasa meciurile in 3 localitati. Imaginati-va ca Dica a jucat tot sezonul fara Pintilii. Nu cred ca mandatul lui Dica la Steaua e o nereusita. Eu m-am asteptat ca Dica sa ma sune cand pleaca, dar nimic" a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Modifică setările cookies