'I-a zis secundului ca-l da afara pentru ca s-a bucurat excesiv!' Ce spune Iordanescu dupa ce Balaj l-a trimis in tribuna

Dinamo pandurii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2016, 22:49
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2016, 22:51

Dinamo 1-1 Pandurii | Pandurii a scos un egal in Stefan cel Mare, dar Edi Iordanescu nu e multumit. Crede ca echipa lui ar fi putut obtine mai mult de la meciul cu Dinamo.

Iordanescu e suparat si pe arbitrul Balaj, care l-a trimis in tribune in finalul jocului.

"Dupa aspectul jocului, puteam obtine mai mult. Dinamo nu ne-a surprins cu nimic, am avut circulatie buna a mingii, mobilitate intre linii. E de apreciat ca am reusit sa depasim acest blocaj mental, am fixat adversarul, am plecat pozitional si am reusit sa inscriem pana la urma.

Secundul meu a fost trimis in tribune pentru ca s-a bucurat excesiv, iar eu pentru ca am aplaudat! Nu am comentat arbitrajul, nu am zis nimic, dar eu nu am nicio modalitate de aparare. Ce-am facut? Cum se dovedeste ca am aplaudat ironic sau nu? Nu am comentat niciodata! A fost penalty clar la Acsinte, s-a dat fault in atac. Ce trebuie sa fac, sa stau in tribune? Sunt nedreptatit! S-a facut un abuz!", a spus Iordanescu la Digisport.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!