Hermannstadt Ana Maria Prodan Stadion Sibiu Superliga

Hermannstadt isi va disputa meciurile de acasa pe o alta arena pana la finalizarea lucrarilor de pe propriul stadion! Cu cine s-a inteles Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a rezolvat problema disputarii meciurilor clubului FC Hermannstadt pana la finalizarea noului stadion.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2020, 16:02
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2020, 16:29

Anamaria Prodan se implica din ce in ce mai mult la FC Hermannstadt, iar urmatorul pas este modernizarea stadionului. Dupa ce primarul Sibiului a declarat in urma cu o luna ca au fost semnate actele pentru modernizarea arenei din oras, sibienii trebuie sa-si dispute meciurile de acasa pe un alt stadion.

Prin urmare, impresarul Anamaria Prodan s-a orientat rapid si a gasit solutia. Conform Fanatik, sibienii vor juca meciurile pe stadionul ”Municipal” din Targu Jiu.

Oficialii clubului sibian si-au dorit sa nu se deplaseze foarte mult pentru a-si disputa partidele si sa mearga sa joace la Medias, insa conducerea Gazului nu a fost de acord. Acestia au explicat ca ar fi trebuit sa se joace cel putin cate un meci in fiecare saptamana si astfel gazonul s-ar fi deteriorat.

Dupa ce se vor termina lucrarile, stadionul din Sibiu va avea o capacitate de 12.300 de locuri. Costurile totale ajung la 130.000.000 de lei. Noua rena va fi construita dupa standardele UEFA si va putea organiza jocuri din competitiile europene.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!