FC Hermannstadt Sibiu Stadion Sibiu Superliga

OFICIAL FC Hermannstadt revine acasă! Sibienii au anunțat data primului meci

FC Hermannstadt a anunțat că va reveni pe Stadionul Municipal din Sibiu la meciurile de pe teren propriu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 14:28
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 14:27

Lucrările de modernizare sunt aproape de încheiere, iar FC Hermansntadt anunță că meciul cu Farul Constanța, contând pentru etapa a 20-a din Superligă, programat pe 10 decembrie, se va juca pe Stadionul Municipal din Sibiu.

FC Hermannstadt revine acasă

"Este oficial! Meciul de (re)inaugurare @ Stadionul Municipal Sibiu  va fi disputat pe 10 decembrie vs Farul Constanța, liderul din Superliga! 

Revenim cu detalii despre eveniment, abonamente & bilete", a anunțat FC Hermannstadt.

În acest sezon, FC Hermannstadt a disputat meciurile de pe teren propriu la Mediaș.

Detaliile stadionului modernizat din Sibiu

Arena, inaugurată în 1920 și renovată de mai multe ori, ultima dată în 2006, trece printr-un amplu proces de modernizare pentru a se încadra în standardele UEFA. Începând cu 2018, s-au demolat Peluza Nord și Tribuna 1 și s-a reabilitat Tribuna 0 și Peluza Sud, iar ulterior s-a reconstruit peluza și tribuna distruse.

Noul stadion din Sibiu va avea 12.363 de locuri, din care o zona VIP cu 100 de locuri în 10 loje și alte 320 de locuri VIP în tribună, dar și o sală de atletism, o sală de box, un bar, un lounge VIP, o zonă media modernă cu două studiouri TV, cabinete medicale și multe spații tehnice. 

De asemenea, vor exista o instalație de nocturnă puternică, un sistem de sonorizare, unul de supraveghere video și o tabelă de scor electronică moderne, iar grupurile sanitare vor fi adaptate pentru persoane cu dizabilități, în toate corpurile de construcție. 

Costul lucrării este estimat la 30 de milioane de euro. Suprafața de joc este și ea modernizată, urmând să aibă 105 metri lungime și 68 lățime. Gazonul va fi natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Modifică setările cookies