(P) Superbet devine noul sponsor oficial al AFC Hermannstadt!

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 12:18
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 12:19

Superbet anunță cu mândrie un parteneriat cu AFC Hermannstadt!

AFC Hermannstadt a readus Sibiul pe harta fotbalului românesc într-un timp extrem de scurt. Orașul care i-a dat fotbalului pe legendarii Alexandru Apolzan și Nicolae Tătaru a revenit în prima ligă din România în 2018, Hermannstadt reușind promovări consecutive din Liga IV în primii 3 ani de la înființare. Anul 2018 a adus și cea mai mare performanță a echipei: Finala Cupei, atinsă când echipa încă juca în liga secundă! A fost prima medalie de argint a orașului după aproape 90 de ani, precedenta venind tocmai în 1930-31, când Societatea Gimnastică Sibiu termina campionatul pe locul 2!

,,Ne bucură acest parteneriat și sperăm să fie unul de durată. Această legătură nu este una întâmplătoare, ci vine ca un efect al promovării pe care clubul nostru o desfășoară pe toate platformele de comunicare. Este și un sprijin financiar foarte bun într-o perioadă în care fotbalul are nevoie de așa ceva.”, a declarat Claudiu Rotar, președintele A.F.C. Hermannstadt.

„Un oraș cu o comunitate activă din punct de vedere cultural și sportiv merită și trofee fotbalistice. Creșterea de la an la an, parcursul foarte bun din play-out-ul sezonului recent încheiat și planurile îndrăznețe ale noii conduceri ne fac să credem că Sibiul va continua trendul ascendent. De aceea suntem bucuroși să extindem familia Superbet, din care fac deja parte echipe de tradiție și orașe mari ale României. Sperăm să ajungem la performanțe mari alături de Hermannstadt. #ÎmpreunăSuntemSuper”, a declarat Andrei Stan, managerul de sponsorizări al Superbet.

DESPRE SUPERBET

Fondat în 2008, Superbet este liderul industriei de pariuri sportive și un important contributor la bugetul de stat

Prin programul #SusținemSportulRomânesc, Superbet sponsorizează federații, cluburi sau sportivi din fotbal, fotbal feminin, handbal, baschet, ciclism, șah, kickboxing și raliuri.

Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din lume

În 2019, Ziarul Financiar a inclus grupul Superbet în Top 10 cele mai valoroase companii românești

Este prima companie românească premiată trei ani consecutive la Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul suprem: Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!