HERMANNSTADT - DINAMO | Semnal de ALARMA tras de Rednic: "Nu se poate juca ASA fotbal! Puteam sa castigam!" Jucatorul care l-a rugat sa-i mai dea o sansa

HERMANNSTADT - DINAMO | Semnal de ALARMA tras de Rednic: "Nu se poate juca ASA fotbal! Puteam sa castigam!" Jucatorul care l-a rugat sa-i mai dea o sansa

Mircea Rednic i-a laudat pe jucatori dupa egalul cu Hermannstadt.

Hermannstadt 1-1 Dinamo / Mircea Rednic nu si-a mai criticat jucatorii dupa egalul de la Targu Mures cu Hermannstadt. Din contra, Rednic i-a laudat pe jucatori pentru cum s-au descurcat pe terenul foarte greu, fiind insa nemultumit de conditiile in care s-a disputat terenul.

"Normal ca la cum s-a jucat a doua repriza in care am dominat si ne-am multe situatii de a marca. Au fost pase imprecise, nu au reusit sa ajunga mingile la atacanti. Nu pot decat sa-i felicit pentru conditiile in care s-a jucat. Daca aveam si putina sansa la ultima faza, puteam sa castigam cele 3 puncte.

Acum am jucat cu cei de la Sibiu, in precedentele etape am jucat cu Viitorul in inferioritate, apoi cu CFR Cluj, au alta calitate. Echipa a incercat sa joace, de multe ori am reusit, am avut o posesie buna cu o echipa care s-a organizat bine.

Am spus clar ca Penedo, Nistor si Corbu sunt accidentati. Popovici este singurul dintre cei cu care am avut o discutie care a solicitat o intrevedere cu mine si m-a rugat sa-i mai dau o sansa. I-am spus: <<Ba, si eu am fost fotbalist>> asa ca i-am dat o sansa. Si a fost si cu bune, si cu rele, nu pot spune ca a fost o evolutie rea a lui.

Ne-am fi dorit 3 puncte, a fost un meci deschis. Sibiul arata mult mai bine fata de inceputul de campionat. Trebuie mai multa miscare in fata portii de la cei 2 atacanti. Terenul a fost pentru ambele echipe, eu le-am spus sa incerce sa se adapteze. Ei au jucat pe atacantul lor care a tinut foarte bine de minge, ai mei au incercat sa joace. Nu o sa jucam mereu pe un asemenea teren. Fotbal nu se poate juca asa, trebuie sa ne gandim si la siguranta jucatorilor" a spus Mircea Rednic la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

105 dosare înregistrate la DNA, în 2020, legate de pandemia de coronavirus. Câte au fost soluționate până în prezent
BRAT

Modifică setările cookies