Avertismentul lui Constantin Gâlcă înaintea debutului din Superliga României: "Să fim pragmatici"

Universitatea Craiova afc hermannstadt Constantin Galca Superliga Romaniei Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 14:48
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 14:50

Noul sezon din Superliga României debutează pe 14 iulie, cel de-al doilea meci al etapei aducându-le față în față pe AFC Hermannstadt și pe Universitatea Craiova. 

Înaintea confruntării ed la Sibiu, Costel Gâlcă a vorbit despre debutul în noul sezon competițional, explicând importanța partidei din prima etapă.

"Nu va fi un meci ușor pentru noi, având în vedere timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție. Sper să gestionăm foarte bine momentele de joc, să fim pragmatici și să venim acasă cu cele trei puncte. Antrenamentele au fost grele pentru băieți, pentru că au fost temperaturi ridicate.

Totul a fost mai greu, dar sper să arătăm bine la meciul de la Sibiu. Hermannstadt este o echipă organizată, care gestionează bine momentele de joc. Se organizează foarte repede pe faza defensivă și speculează acțiunile din atac.

Am avut ceva probleme și în pregătire, dar sper să pun cei mai în formă jucători la Sibiu. Sper să avem un randament bun, pentru că avem nevoie de aceste puncte. Tot ce e posibil, sper să nu fie doar un debut, sper să ajungă o constanță în campionat", a declarat tehnicianul oltenilor.

Universitatea Craiova, în această perioadă de transferuri

Antrenor - Costel Gâlcă (confirmat)

Veniri - Silviu Lung jr. (Poli Iași / gratis), Carlos Mora (Alajuelense / 300.000 de euro), Ștefan Bană (promovat de la juniori), Takuto Oshima (KS Cracovia / gratis), Luis Paradela (Saprissa / împrumutat)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Cîmpanu (FCU Cluj), Ante Roguljic (FCU Cluj), Atanas Trică (CS Tunari), David Sala (CSM Alexandria), Denis Benga (Ceahlăul)

Plecări - Alexandru Mateiu (Petrolul / gratis), Raul Silva (Farense / gratis), Atanas Trică (contract reziliat), Jalen Blesa (Dinamo Batumi / împrumutat), Zvonimir Kozulj (Siroki Brijeg / gratis), David Sala (FC Bihor / gratis)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!