Hanca si Filip, taxati dupa ce au sarit la bataie cu fanii, la finalul meciului cu Timisoara: "Cine se mai da cocos va plati drastic"

Autor: Sport.ro
Marti 12 Septembrie 2017, 17:24

	Hanca si Filip, taxati dupa ce au sarit la bataie cu fanii, la finalul meciului cu Timisoara: "Cine se mai da cocos va plati drastic"

Invinsi de ACS Poli pe teren propriu, scor 1-2, dinamovistii au avut un final de meci incandescent. Steliano Filip si Sergiu Hanca s-au luat la harta cu mai multi suporteri.

Filip si Hanca au fost certati de ultrasii dinamovisti si au raspuns agresiv. Totul s-a transformat intr-o avalansa de injurii si amenintari.

La o zi de la meciul cu ACS Poli, cei doi "caini" au fost taxati si de conducere. Ionel Danciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, i-a avertizat: "Cine se mai da cocos va plati drastic".

"Cine le va mai raspunde suporterilor si cine va mai incerca sa se dea cocos in fata lor va plati drastic. Daca vor sa fie cocosi, sa fie pe teren", a spus directorul sportiv al echipei din Stefan cel Mare, citat de Digisport.

"Trebuie sa inteleaga ca aici e Dinamo si trebuie sa se ghideze dupa ce scrie in vestiar si dupa vorbele lui Catalin Hildan: Hai sa le aratam astora ce inseamna Dinamo.

Din pacate, cu ACS Poli si in multe din evolutiile lor nu s-a vazut lucrul acesta. Sper ca in ceasul al 12-lea sa se trezeasca si sa aiba evolutii mai bune", a mai spus oficialul dinamovist.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies