Gheorghe Hagi CFR Cluj Echipa Nationala de Fotbal farul Superliga

Hagi, supărat pe ocaziile ratate de jucătorii săi: „Prea superficiali!” Cum a comentat grupa României din Nations League

Farul a pierdut meciul cu CFR Cluj din etapa cu numărul 20 a Ligii 1, 0-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 23:11
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 23:13

Constănțenii au avut cele mai mari ocazii ale meciului, fără să reușească însă să le concretizeze. Costache și Chipciu au adus victoria campioanei României, spre dezamăgirea lui Gheorghe Hagi, care a ținut să își mustre jucătorii pentru superficialitatea cu care au tratat fazele în care ar fi putut înscrie. 

Gheorghe Hagi, nemulțumit de 'superficialitatea' arătată de jucătorii săi 

„Felicit CFR-ul, o echipă pragmatică, joacă la rezultat, bravo lor. Ai mei au făcut un meci foarte bun, dar e păcat că ratezi nu știu câte ocazii, e incredibil ce a fost. Nu pot da vina pe șansă, pe noroc, norocul și-l face omul, am produs fotbalul pe care trebuia să îl producem, dar din păcate, în fața porții, cred eu că au fost prea superficiali. 

A fost o greșeală colectivă a fundașilor și mijlocașilor, nu au făcut ce trebuie la gol. Știam ce putem să facem, că îi putem domina, nu există o echipă în Liga 1 care să ne domine. 

Nu mă interesează lupta la play-off, mă interesează echipa mea, cum reușim să ne organizăm pentru următorul meci, peste 3 zile, cum încheiem anul și ce ne așteaptă în față”, a declarat Gheorghe Hagi la finalul meciului. 

Cum a comentat Gheorghe Hagi grupa României în Nations League

Întrebat despre tragerea la sorți a grupelor Nations League, acolo unde România le are ca adversare pe Bosnia, Finlanda și Muntenegru, Hagi a ținut să vorbească doar despre echipa națională a României și nu despre adversari. Cel care a refuzat Federația când i s-a propus postul de selecționer, din cauza conflictului de interese care s-ar provoca fiind patronul Farului, a ținut să pună accentul pe formarea unei naționale puternice, care să joace fotbal. 

„Nu aș vorbi despre adversari, aș vorbi despre noi, cum să construim o echipă competitivă, care să câștige, contează mai puțin adversarul, important e să jucăm fotbal. Părerea mea e că trebuie să ne uităm la noi, noi să devenim foarte competitivi ca să putem avea o națională care produce rezultate. 

Nici nu contează, ofensiv, defensiv. Important e să faci ambele faze foarte bine și să facem rezultate” a adăugat antrenorul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!