EXCLUSIV Dezvăluiri despre situația alegerii selecționerului României. De ce a refuzat Hagi și cum poate fi convins Petrescu

Dan Petrescu Gheorghe Hagi Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 12:26
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 12:58

Ciprian Marica a vorbit despre situația actuală de la echipa națională de fotbal, analizând problema alegerii unui nou selecționer. 

După plecarea lui Mirel Rădoi, oficialii FRF sunt în căutarea unui nou selecționer pentru naționala României. Ciprian Marica este de părere că Dan Petrescu reprezintă o soluție potrivită pentru acest post, însă va fi greu de rezolvat această problemă. 

Prezent în platoul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Ciprian Marica a vorbit și despre varianta Gheorghe Hagi, dar și despre declarațiile pe care acesta le-a făcut cu privire la situația actuală a fotbalului românesc, pornind de la copii și juniori. 

"Ținând cont de relația bună pe care știu că o are CFR cu Federația, e posibil (n.r. - ca Petrescu să fie selecționer), dar nu 100%. Nu sunt convins că sunt lucrurile lămurite, pentru că Dan Petrescu mai are o virgulă acolo pentru a fi convins. Eu cred că Gică Hagi era situația cea mai de succes cu un plan și o strategie pe termen mediu. Nu mă aștept ca un antrenor să vină mâine și să avem o altă față, să ne batem de la egal la egal cu forțele europei. La cum îl cunosc pe Gică Hagi, nu cred că ar fi fost dubiul de conflict de interese, așa cum se spune. Cu siguranță că ar mai fi fost oameni care ar mai fi contestat, așa cum este cazul lui Gigi Becali. La cum îl cunosc pe Hagi, nu-l văd să favorizeze pe nimeni și să nu-și urmărească interesul. Echipa națională ar fi fost echipa națională.", a declarat Ciprian Marica la PRO X

"Hagi nu face altceva decât fotbal"
 

"Hagi are dreptate în esență. De la copii și juniori există această poveste pe care toți antrenorii o spun, merge la meciuri de copii și vede ce se întâmplă acolo, vede jucători care simulează. Hagi nu face altceva decât fotbal, nu vorbește despre altceva decât despre fotbal.

Din punctul ăsta de vedere, puțini sunt antrenorii care cunosc fotbalul românesc așa cum îl cunoaște Gică Hagi. Se simulează la nivelul Ligii 1, este o consecință a ceea ce se întâmplă la copii și juniori. Implicare și intensitate există, anti-fotbalul pe care îl fac jucătorii este dus la extrem. Înainte exista o limită a bunului simț, astăzi limita este înlocuită fără doar și poate.", a adăugat acesta. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!