Hagi a revenit pe gazon si a dat declaratia verii "Trebuie sa ma misc, are nevoie nevasta de mine" VIDEO Ce a facut la antrenament

Gica Hagi a revenit dupa foarte mult timp pe un gazon - s-a intamplat in timpul cantonamentului Viitorului din Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 21:52
Data actualizarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 21:52

'Fotbalistii lui Bogdan Stelea au avut parte de o mare surpriza la antrenamentul de marti dupa amiaza, mai precis de un "coleg" nou de profil ofensiv. Gheorghe Hagi a sosit in cantonamentul de la Saint Vincent si cum pofta sa de a reveni pe teren era mare, finantatorul Viitorului a intrat la joc alaturi de baieti' au scris cei de la Viitorul in descrierea filmuletului prezentat pe canalul oficial de YouTube.

Gica Hagi a revenit pe gazon! Patronul celor de la Viitorul s-a dus in cantonamentul echipei din Italia si nu a avut nicio ezitare in a intra pe teren alaturi de pustii de la echipa.

"Abia am ajuns astazi si am zis sa intru si eu. E foarte greu dar e normal, e prima data. Miscarea este insa buna, ne trebuie miscare. Nu revin, doar incerc sa ma misc ca nu am mai facut-o de mult. Trebuie sa ma misc sa arat bine, ca are nevoie nevasta de mine" a spus Gica Hagi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies