Gica Hagi Echipa Nationala Romania Viitorul Constanta Fotbal intern

Hagi a luat HOTARAREA FINALA! "Regele" a spus care este singura echipa pe care mai vrea sa o antreneze: "Poate voi avea ocazia"

Gica Hagi, fostul mare jucator al nationalei, acum patronul Viitorului, a vorbit despre revenirea in antrenorat, acesta spunand ca ar mai accepta oferta unei singure echipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Iulie 2014, 09:00
Data actualizarii: Sambata 05 Iulie 2014, 09:07

"Nu voi mai antrena nicio echipa din Liga I. Singurul loc unde as putea sa mai ajung este la echipa nationala" - spune Gica Hagi (49 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, al Barcei si al Realului.

Ajuns la 49 de ani, implicat in fenomentul fotbalistic doar din postura de patron de club, Hagi a fost curtat intens in aceasta vara, Gigi Becali, dar si seicii arabi dorind sa-l reactiveze ca antrenor.

Hagi a refuzat insa, iar acum spune ca ar fi tentat de o singura varianta, aceea a revenirii pe banca echipei nationale, pe care a mai antrenat-o pentru o scurta perioada in 2001.

"Nu se mai poate sa antrenez o echipa din Liga I. N-a fost Steaua in aceasta vara, nu pot sa zic nimic. Nu se putea sa revin. Daca clubul meu va merge bine, singurul loc unde as putea sa ajung este la echipa nationala. Mi-as dori, intr-o buna zi. Este singurul lucru. Daca se mai poate si daca voi mai avea sansa asta. Daca nu, poate in strainatate, insa echipa nationala este ramane mai importanta", a spus Gica Hagi la Dolce Sport.

Hagi s-a retras din activitate in 2001, dupa o perioada glorioasa petrecuta la Galatasaray. Acesta a fost pe banca nationalei la esecul cu Slovenia, din barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2002.

Modifică setările cookies