Hadnagy, ironii la adresa lui Pușcaș, după afirmațiile dure făcute de acesta la adresa lui Sepsi: „O să-i dăm un salariu!”

Attila Hadnagy FCU Craiova Marcel Puscas Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga Attila Hadnagy
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 16:51
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 17:00

După ce Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, i-a acuzat pe cei de la Federație că fac jocul Viktor Orban, premierul Ungariei, care o vrea pe Sepsi campioană, Marcel Pușcaș a lansat și el un atac la adresa covăsnenilor.

Președintele clubului din Bănie i-a acuzat indirect pe cei de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe că ar obține puncte cu ajutorul arbitrilor.

„DE LA BUCOVĂȚ SE VEDE OUT, LA 10 M DE ARBITRU, BA.

Se întâmplă în România! Unde? La Sf Gheorghe. În favoarea cui? A lui Sepsi. 

Ni se spune să nu ne mai legăm de arbitri. Cum naiba sa nu te iei de ei când mingea, la primul gol al lui SEPSI, a revenit în teren după ce ieșise în out cu un metru. Țipa până și retina.

Dacă piciorul drept al jucătorului era pe linie, cel stâng unde putea fi decât în afara ei. Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică?

A rezultat gol pentru Sepsi. În loc de a câștiga 1 punct în meci, cum era corect, s-au trezit cu toate cele trei. Așa, în „conspiraționismul” nostru, ne putem gândi că Sepsi este ajutată și la masa verde și de către arbitri să ajungă în playoff? Doar întreb, nu dau cu parul.

Se poate să obții 5 puncte nemeritate? Uite așa se poate decide lupta pentru playoff. Meritocrația, unde e meritocrația mult clamată de FRF? Ce-o să ne spună Vassaras? Mai dă comunicate că-l criticăm toți? 

Vai de capul nostru! Cu ce-om fi greșit?”, a scris Marcel Pușcaș pe rețelele de socializare.

Marcel Pușcaș, ironizat de Attila Hadnagy

Attila Hadnagy, directorul de la Sepsi, i-a dat o replică dură oficialului Craiovei, susținând că va avea o discuție cu patronul Dioszegi, după care îi va propune un salariu lui Marcel Pușcaș, pentru că prea mult vorbește despre clubul său.

„Iar vorbește domnul Pușcaș despre noi, incredibil. Să vorbesc și eu cu domnul Dioszegi să-i dam un salariu domnului Pușcaș. Se ocupă mai mult de noi decât de echipa lui. E clar că totul vine ca urmare a luptei pe care o ducem cu ei pentru play-off și a evenimentelor de la Sfântu Gheorghe. I-aș recomanda să ne liniștim și să ne vedem fiecare de echipa lui.

Să-i aduc aminte domnului Pușcaș cum ne-au bătut în tur, când Sidibe a preluat cu mâna, iar dacă intervenea VAR-ul corect, nu cred că mai vorbeam acum despre probleme de play-off. Ia să scoatem două puncte Craiovei și să punem unul în dreptul nostru. Haideți să ne liniștim, iar noi dacă va fi să prindem play-off-ul, bine, dacă nu, înseamnă că suntem de play-out și gata”, a spus Attila Hadnagy, potrivit gsp.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!