Gnohere, INTERZIS in continuare in primul 11! Situatia in care a ajuns golgeterul FCSB dupa ce a ratat transferul de 5 milioane de euro

Harlem Gnohere e doar optiunea a doua pentru Mihai Teja in atacul FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Martie 2019, 13:21
Data actualizarii: Sambata 16 Martie 2019, 13:34

Antrenorul ros-albastrilor lasa de inteles ca Hora e in continuare titular in viziunea sa. Teja a insistat sa discute personal cu Gnohere pentru a-i explica situatia.

"Gnohere e un jucator valoros. Cei care intra in teren si joaca bine trebuie sa joace in continuare. Nu pot sa scot pe cineva pentru altul care nu jucase. E clar, Gnohere, atunci cand intra, o face foarte bine. Are ocazii, ne ajuta. Va intra si in meciurile viitoare, este un jucator important pentru noi, golgeterul echipei. A dat foarte mult pentru aceasta echipa, are valoare, avem nevoie de el. Sunt 18 jucatori in lot, doar 11 intra in teren. Nu pot sa scot doar de dragul ca ce? Cum sa-l scot pe Hora care a intrat si a dat goluri? Daca intra si joaca bine ce sa fac? Gnohere a fost in aceeasi situatie, nu cred ca i-a convenit nici lui atunci. E un baiat de mare caracter, isi asteapta randul. Cand va intra, sunt sigur ca va demonstra mult mai mult, ca va inscrie. Asta e cel mai important", a spus Teja.

Becali a fost dispus sa renunte la Gnohere in aceasta iarna, insa niciuna dintre echipele interesate nu a platit pretul de 5 milioane de euro cerut de patronul FCSB.

Modifică setările cookies