Jucatorul care a parasit-o pe FCSB din cauza unui SMS! Becali a luat FOC cand a vazut ce scria: "I-am zis ca PLEC!"

Jucatorul care a parasit-o pe FCSB din cauza unui SMS! Becali a luat FOC cand a vazut ce scria: "I-am zis ca PLEC!"

Jucatorul a picat la mijloc in razboiul lui Becali.

Fost jucator la Steaua intre 2002 si 2004, Marian Aliuta si-a adus aminte de cum a plecat de la club dupa ce a fost prins la mijloc in cearta dintre Gigi Becali si Victor Piturca.

"Nu m-a dat nimeni afara. A fost nea Piti dupa cearta cu Gigi... A venit Zenga. Am jucat cu Walter inceputul, dar nu prea eram agreat. Jucatorii lui Piturca usor, usor au plecat. si eu, si Vivi (Rachita) si (Florentin) Dumitru.

Eu de ce am plecat? Eu am dat un mesaj, nu stiu daca va mai aduceti aminte, cu mesajul... aveam Victor Piturca, Victor Becali (in agenda). si a plecat de la Steaua (n.r. Piturca), si eu am vrut sa ii dau un mesaj lui 'nea Piti, <<<imi pare rau...>>, cum se face, ca pentru el venisem la Steaua si pentru Steaua. Zic, <<imi pare rau ca ati plecat, sper pe viitor...>>, exact mesajul asta, <<sper sa mai lucram pe viitor>>.

Mesajul, in loc sa ajunga la nea Piti, a ajuns la Victor Becali. Atunci, nu stiu cum s-a ajuns.... am inteles ca Daniel Stanciu i-a zis lui MM sau nu stiu cui.... Cert e ca a ajuns la patron. Si, dupa meciul cu Rapid, a venit in vestiar si a zis: <<Bai, tu crezi ca daca ii dai mesaj lui Piti... ala nu mai vine niciodata la Steaua>>. Si a inceput sa faca cum facea. Am avut o altercatie acolo, o cearta, am zis ca nu mai stau si am plecat” a poveste Marian Aliuta pentru Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies