"Gigi, daca nu face schimbare intr-un meci, a doua zi e turbat!" Singurul antrenor in fata caruia Becali nu a indraznit sa comenteze

"Gigi, daca nu face schimbare intr-un meci, a doua zi e turbat!" Singurul antrenor in fata caruia Becali nu a indraznit sa comenteze

Gigi Becali este recunoscut in fotbalul romanesc pentru ca se implica activ in viata echipei.

Adrian Porumboiu, fost finantator la Vaslui, merge mai departe si afirma ca Gigi Becali dicteaza cel putin o schimbare pe meci.

Porumboiu sustine ca exista un singur antrenor in fata caruia finantatorul FCSB nu a reusit sa isi impuna punctul de vedere, iar acela e Victor Piturca.

"Singurul caruia nu i-a facut schimbari a fost Piturca. Gigi, daca nu face schimbare intr-un meci, a doua zi e turbat. Si daca pierde, el face schimbarile. Comunica prin Codul Morse, prin de astea. Gigi nu poate. A existat vreun meci la care sa nu se bage? E placerea lui. E treaba lui. Nu pot sa-l critic. E ca si cum ala chel se ia de aia fara par. Am facut si eu, toti fac", a declarat Adrian Porumboiu pentru ProSportLive.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies