Gigi Becali, subiect de film: "Escroc sau victima?" Rusii au realizat un documentar de 30 de minute despre patronul FCSB | VIDEO

Gigi Becali este fara indoiala un personaj controversat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Octombrie 2019, 07:55
Data actualizarii: Marti 08 Octombrie 2019, 20:33

Patronul FCSB a reusit sa devina cunoscut si peste hotare prin declaratiile sale sau prin gesturile facute de-a lungul anilor. Rusii de la Sports au venit la Bucuresti pentru a realiza un documentar despre Gigi Becali.

"Escroc sau victima? Adevarata poveste a lui Gigi Becali"
, este titlul documentarului de 30 de minute despre viata patronului de la FCSB. Pe parcursul materialului, rusii analizeaza afacerile cu statul facute de Becali, conflictul cu Armata, implicarea lui Becali la echipa, perioada petrecuta de acesta dupa gratii sau episodul in care patronul FCSB i-a sechestrat pe hotii ce ii furasera masina.

Jurnalistii rusi au vrut sa stea de vorba chiar cu personajul principal al anchetei lor, dar Gigi Becali i-a refuzat. In schimb, jurnalistii rusi au vorbit cu Helmuth Duckadam, fostul portar de legenda al Stelei si actual presedinte de imagine al FCSB, si cu Sorin Ghionea, fost capitan al Stelei.

"Nimic nu este imposibil cand vine vorba despre Gigi Becali. Poate face schimbarile in timpul meciurilor din celula puscariei, sa repare un Maybach de jumatate de milion de euro cu o ranga, sa se autonumeasca un nationalist si sa piarda de doua ori la alegerile prezidentiale", a fost concluzia lui Alex Smolyaninov, autorul filmului despre Becali.

CITESTE SI

Modifică setările cookies