VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, ședință cu Tănase și Coman: "Dați banii înapoi! Te dai Stăpânul Inelelor? El nu mai știe să dea în minge"

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa lui Florin Tănase și Florinel Coman, după ce FCSB a pierdut contra Farului, scor 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 12:15
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 12:34

Patronul de la FCSB le reproșează celor doi că nu l-au lăsat pe Octavian Popescu, considerat "singurul jucător din echipă", să execute loviturile libere.

Gigi Becali: "Coman, ai adus ceva în casa asta? O să ajungă ca Nilă"

În plus, Becali îi reproșează lui Coman că nu se antrenează așa cum ar trebui în urma revenirii după accidentare, acesta fiind motivul pentru care fotbalistul crescut la Academia Hagi are evoluții modeste.

Gigi Becali anunță că va avea o ședință cu cei doi jucători și îl avertizează pe Florinel Coman că poate ajunge în situația lui Mihai Costea, poreclit Nilă.

"O să mă duc la club să-i întreb pe Tănase și Coman. Tu, Coman, câți bani de când ai venit? Aproape 1 milion. Voi ați adus ceva aici? Am dat 4 milioane, Comane, ai adus ceva în casa asta? Antrenează-te, mă! Dacă nu, o să ajungi ca... nu mai dau nume, că nu vreau să jignesc oamenii. Am vrut să iau niște măsuri. La contracte nu poți să umbli, dar lichidezi ce poți.

O să mă duc și spun: 'Bine, mă, Comane, ai luat 4 milioane, de ce nu execuți ordinul meu? Sau tu, Tănase, cine ești tu? Ești acasă la tine? Dă ordine acasă la tine, la copilul tău. De azi încolo, ordinele mele se execută aici! Dacă nu, dați banii înapoi pe care i-ați luat'. Dacă eu am spus că bate Tavi, bate Tavi. Că tu, Comane, nu mai știi nici să dai în minge, nu mai știe fotbal. A uitat fotbalul, trebuie să și-l aducă aminte. Și pentru asta trebuie antrenament.

Dacă nu se antrenează, într-un an de zile o să uitați de el ca de Nilă (n.r - Mihai Costea). Ce potențial dacă el nu-și revine? Au venit mulți după accidentări și au jucat fotbal. Înseamnă că genunchii tăi nu mai au putere dacă te dau jos. Te duci la sală, faci cu sfințenie tot ce zice Kurti (n.r - Ovidiu Kurti, kinetoterapeut FCSB) și mai faci și suplimentar ca să-ți întărești genunchii. Când spun așa, așa să faci. Dacă spun să dea Tavi Popescu loviturile?Comane, cine ești tu, tartorul? După ce că n-ai atins mingea o repriză și nu mai stai în ghete deloc, te dai Stăpânul Inelelor? Nu, eu sunt stăpânul și ce voi spune eu se va face. O să vezi!

Le zic: 'Ești fotbalist, ți-am dat banii? Execută ce spun eu! Ai dat vreun gol? Numai pasă la portar'. I-a rămas numai numele lui Coman, dar el dă numai pasă la portar. A dat pasă la adversar acum, n-am văzut în viața mea asemenea lovitură, să dai pasă la adversar pe jos, din lovitură de la 16 metri", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Cu doi pași greșiți consecutivi în Liga 1, 1-1 la Mioveni și 0-2 împotriva Farului, FCSB a rămas cu 59 de puncte, la 11 lungimi în spatele liderului CFR Cluj, cu două runde înaintea finalului de sezon regulat.

În următoarea etapă, FCSB va juca pe terenul lui FC Argeș, în timp ce campioana CFR Cluj are meci la Voluntari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!