Gigi Becali se bucura de promovarea Rapidului in Liga 1! Ce spune de galeria giulestenilor si ce beneficii are fotbalul dupa revenirea formatiilor de traditie

Patronul FCSB-ului a vorbit despre promovarea rivalilor din Giulesti.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 14:54
Data actualizarii: Joi 20 Mai 2021, 15:02

Becali anunta ca se bucura de revenirea Rapidului pe prima scena a fotbalului romanesc, iar campionatul nu va avea decat de castigat, atat timp cat echipele de traditie se lupta intre ele si incasarile vor fi mai mari, iar interesul oameniilor va fi mai accentuat.

"Intr-un fel ma bucur ca au promovat. Vorbeam cu MM, spre final acum, zic: 'Bai, Mihai, noi suntem fraieri. De ce sa avem? Noi trebuie sa avem o lupta pe teren. Mai frumos este fotbalul cu Rapid si cu Dinamo. Pai, ce, stai sa joci cu Clinceniul, cu Voluntariul? Bai, joci cu Rapid, joci cu Dinamo, altceva!'.

Plus de asta, galeria lui Rapid, chiar daca sunt ei de Giulesti, sa stii ca au caracter, sunt civilizati. Nu ameninta, nu cutare. Nu au amenintat. Aia o sa il aplaude pe Sumudica atunci cand il vad. Intr-un fel ma bucur ca au promovat. Vorbeam cu MM, spre final acum, zic: 'Bai, Mihai, noi suntem fraieri. De ce sa avem?

Noi trebuie sa avem o lupta pe teren. Mai frumos este fotbalul cu Rapid si cu Dinamo. Pai, ce, stai sa joci cu Clinceniul, cu Voluntariul? Bai, joci cu Rapid, joci cu Dinamo, altceva!' Plus de asta, galeria lui Rapid, chiar daca sunt ei de Giulesti, sa stii ca au caracter, sunt civilizati. Nu ameninta, nu cutare. Nu au amenintat. Aia o sa il aplaude pe Sumudica atunci cand il vad", a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies